Ostali članci

iPhone 14, Apple Watch, AirPods Pro - izvedite najpomembnejše podrobnosti o novo predstavljenem izde

Apple tradicionalno vsak september javnosti predstavi najnovejše modele svojih priljubljenih izdelkov in tudi letos ni izjema. Nadaljujte z branjem in ugotovite, kako izgledajo nove Applove pametne ure, slušalke in pametni telefoni.

Apple Watch Series 8

Osma različica priljubljene Applove pametne ure se ne razlikuje preveč od prejšnje različice, a ima zato dve novi zelo uporabni funkciji. Natančneje, govorimo o temperaturnih senzorjih, ki spremljajo spremembe telesne temperature skozi čas, kar bo ženskam v veliko pomoč pri natančnejšem spremljanju ovulacijskega cikla, ter o senzorjih, ki lahko zaznajo, kdaj se zgodi prometna nesreča in
kontaktirajo reševalne službe.

Lite različica ure Apple Watch – Apple Watch SE 2 – ima nadgrajeno strojno opremo in večji zaslon ter obljublja do 20 % hitrejšo zmogljivost kot prejšnja različica.

Za zahtevnejše uporabnike smo Apple Watch Ultra predstavili z ohišjem iz ojačanega titana in robustnejšo krono, ki je enostavna za uporabo tudi z rokavicami. Za vse, ki se ukvarjajo z zahtevnejšimi aktivnostmi na prostem ali delajo v zahtevnih pogojih, ta ura obljublja vzdržljivost in podporo.

AirPods Pro

Čakali smo tri leta, a AirPods so končno prispeli v izboljšani različici.

Brezžične slušalke nove generacije so dobile lasten H2 čip z namenom doseganja boljše povezljivosti in boljše kakovosti zvoka. Na voljo je celo dvakrat učinkovitejše odpravljanje šumov, možnost personalizacije zvočne slike za vsakega uporabnika, do 6 ur poslušanja z enim polnjenjem in do 30 ur polnjenja v ohišju.

iPhone 14

Letos so bili predstavljeni 4 modeli Applovih pametnih telefonov - iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max. Med iPhonom 14 in lanskim modelom ni večjih razlik, ostali modeli pa prinašajo kar nekaj novosti. Preberite več v našem prejšnjem pregledu specifikacije novih iPhonea.