Bowers & Wilkins Nautilus zvočniki

Cena od 800,00 € do 7.000,00 €
Bowers & Wilkins Nautilus zvočniki
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bowers & Wilkins CT7.5 LCRS

S serijo vgrajenih zvočnikov Bowers & Wilkins Custom Theater 700 doživite izkušnjo domačega kina točno tako, kot je bilo predvideno. Ta serija namenskih zvočnikov za kino po meri prinaša tehnologijo in izdelavo Bowers & Wilkins serije 700 v vaš sistem za domači kino po dostopni ceni srednjega razreda. Trije modeli v tej ponudbi se brezhibno integrirajo v vaš sistem domačega kina in jih je mogoče postaviti kot levi, srednji, desni ali prostorski zvočnik. Vsak zvočnik uporablja visoko občutljive visokotonce Nautilus, zasnovane posebej za predvajanje zvočnega zapisa iz filmov, skupaj s filtri za prehod visokotoncev za minimalno poslabšanje signala. V kombinaciji z edinstvenimi pogonskimi enotami iz aramidnih vlaken je rezultat realistična, dinamična kinematografska kakovost zvoka. Začetni zvočnik v seriji, CT7.5 LCRS, zagotavlja izjemno prostornost z enim 7-palčnim nizkotoncem/srednjetoncem iz aramidnih vlaken iz serije CT700.
Ni na voljo
800,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bowers & Wilkins CT 7.3 - Vgradni Zvočnik

Zvočnik zasnovan za vgradnjo v steno z občutljivim Nautilusom - visokotoncem, ki je posebej zasnovan za predvajanje filmske glasbe, skupaj s visokotoncem prvega reda za minimalne ogroženosti signala. Odličen zvočnik, ki vsebuje par 8-palčnih basov, skupaj s srednetonsko Kevlar enoto za neprimerljivo jasnost, čistost in natančnost.
Ni na voljo
1.499,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bowers & Wilkins CT7.3LCRS Vgradni Zvočnik Black - Demo kos

Nepremagljiv vgradni zvočnik Vrhunski CT 7.3 zvočnik ponuja nepremagljivo čistost zvoka. Zahvaljujoč močnim frekvencam, dosegljivim s srednjetoncem iz mešanice papirja in kevlarja, in znamenitim Nautilus visokotoncem, nastaja zvok brez vsakršnega popačenja. Zasnovan je za diskretno postavitev v katero koli ohišje, imajo pa še eno posebno lastnost – vsak zvočnik iz CT 700 serije se lahko uporabi kot sprednja, zadnja ali središčna surround enota.
Ni na voljo
2.000,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bowers & Wilkins CT8.2 LCR

Zvočnik, ki združuje visoko učinkovitost in zmogljivost SPL z izjemno zvestobo za domači kino in predvajanje glasbe. Njegova edinstvena modularna oblika pregrade omogoča uporabo kot zvočnik LCR v navpičnem ali vodoravnem položaju. Vsebuje dva 8-palčna nizkotonca iz papirja/aramidnih vlaken, 6-palčno srednjetonsko enoto FST iz aramidnih vlaken in 1,25-palčni aluminijasti visokotonec Nautilus v zasnovi pasivnega križanca.
Ni na voljo
7.000,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bowers & Wilkins Nautilus zvočniki. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bowers & Wilkins Nautilus zvočniki. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki