Bowers & Wilkins 603 zvočniki, hrast/titan

Cena od 555,00 € do 920,00 €
Bowers & Wilkins 603 zvočniki
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bowers & Wilkins HTM6 S3

HTM6 S3 je dovolj majhen, da se prilega v praktične prostore v vašem domu, vendar dovolj zmogljiv, da sodeluje s prostostoječim zvočnikom 603 S3. Združuje popolnoma nov visokotonec Titanium Dome™ z močno natančnostjo in preglednostjo priznane enote za bas/srednjetonce Continuum™. Proslavite jasnost s sredinskim zvočnikom HTM6 S3. Uživajte v svetlosti zvoka HTM6 S3, ki je dovolj zmogljiv za partnerja s 603 S3 in dovolj kompakten, da se prilega vsakemu kosu pohištva, prinaša več realizma in natančnosti v vašo izkušnjo domačega kina. Večplastni, čudoviti detajli HTM6 S3 je popolnoma nov visokotonec s kupolo iz titana (Titanium Dome™), ki združuje izjemno ločljivost in vpogled z gladko, prefinjeno visokofrekvenčno reprodukcijo. rezultat? Natančen in celovit vpogled v vašo najljubšo glasbo. Res neverjeten zvok HTM6 S3 ima novo in bolj akustično pregledno rešetko visokotonca, ki je bila prvič razvita za priznane modele Signature. Z novim visokotoncem Titanium Dome™ sta ločljivost in realističnost izjemna. Natančnost in preglednost Zahvaljujoč svoji kompozitni konstrukciji se enota Continuum Cone izogiba nenadnim prehodom v obnašanju, ki lahko poslabšajo delovanje običajne pogonske enote. S HTM6 S3 izkusite bolj odprto, nevtralno izvedbo, ki zagotavlja glasove in instrumente z natančnostjo in preglednostjo. Nadgrajeni terminali zvočnikov Izpeljani iz terminalov zvočnikov, ki so bili nedavno predstavljeni v seriji 700, imajo terminali zvočnikov na novem HTM6 S3 izboljšano postavitev in čistejšo signalno pot med vašim ojačevalnikom in zvočniki.
Na voljo
750,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bowers & Wilkins 603 S3

603 S3 je največji zvočnik v seriji 600 in je idealen za večje prostore in hišni kino. Združuje novi visokotonec Titanium Dome™ z natančnostjo in preglednostjo priznane srednjetonske enote Continuum™ Cone FST™. Praznovanje zvoka Obseg in avtoriteta, ki zapolni prostor, prihajata iz dveh bas gonilnikov, medtem ko je zaradi izboljšanih terminalov in izboljšanega pozicioniranja gonilnikov 603 S3 najbolj sofisticiran cenovno dostopen prostostoječi zvočnik, kar jih je Bowers & Wilkins kdaj naredil. Večplastni, čudoviti detajli 603 S3 je popolnoma nov visokotonec s kupolo iz titana (Titanium Dome™), ki združuje izjemno ločljivost in vpogled z gladko, prefinjeno visokofrekvenčno reprodukcijo. rezultat? Natančen in celovit vpogled v vašo najljubšo glasbo. Res neverjeten zvok 603 S3 ima novo in še bolj akustično pregledno rešetko visokotonca, ki je bila najprej razvita za cenjene modele Signature Bowers & Wilkins. Z novim visokotoncem Titanium Dome™ sta ločljivost in realističnost izjemna. Natančnost in preglednost Zahvaljujoč svoji kompozitni konstrukciji se enota Continuum Cone izogiba nenadnim prehodom v obnašanju, ki lahko poslabšajo delovanje običajne pogonske enote. S 603 S3 izkusite bolj odprto, nevtralno izvedbo, ki zagotavlja glasove in instrumente z natančnostjo in preglednostjo. Nadgrajeni terminali zvočnikov Priključki zvočnikov na novem 603 S3, ki izhajajo iz zvočniških terminalov, ki so bili nedavno predstavljeni v seriji 700, imajo izboljšano postavitev in čistejšo signalno pot med vašim ojačevalnikom in zvočniki.
Na voljo
920,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bowers & Wilkins 603 zvočniki. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bowers & Wilkins 603 zvočniki. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0714346336029)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki