Bowers & Wilkins 600 zvočniki, 5.1, brezžični, bluetooth, modri

Cena od 130,00 € do 499,00 €
Bowers & Wilkins 600 zvočniki
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bowers & Wilkins FS-600 S3

Stalak za zvučnike  606 S3 i 607 S3 Ostvarite najbolju moguću izvedbu svojih zvučnika serije 600 s namjenskim stalkom za zvučnike.
Na voljo
130,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bowers & Wilkins Stav 24 S2

Elegantno stojalo za zvočnike, zasnovano posebej za serijo BW 600.  Jeklena konstrukcija zagotavlja moč in ravnotežje. OPOMBA : navedena cena velja za 1 kos
Na voljo
130,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bowers & Wilkins CWM 362 Vgradni Zvočnik

Kvadraten zvočnik za kopalnice/savne Dvosistemski vgradni zvočnik (in-wall – v steno) zasnovan, da prenese veliko vlage – odličen za v kopalnice in savne. Ima vgrajen poliproilensko bas/srednjetonsko enoto odporno na vlago, v kombinaciji z visokotoncem pa je odličen za poslušanje glasbe ali gledanje filmov. CI 300 je začetniška serija zvočnikov, ki vključuje nekatere tehnologije CI 600 serije, med katerimi so tudi zanesljiva vgradna ohišja, montažne komplete in zaščitne mrežice. Ob minimalističnem izgledu z elegantnimi obrisi, ta zvočnik popolnoma izpolnjuje svojo nalogo, ki se pričakuje od takšne zasnove – neopaznost v prostoru. Nova serija CI 300, četudi začetniškega razreda, vključuje vse glavne lastnosti Bowers & Wilkins zvočnikov – vrhunska tehnologija in superioren zvok.
Ni na voljo
199,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bowers & Wilkins Formation Flex - Brezžični Zvočnik

Zvok, velikost in vsestranskost v popolni (zvočni) harmoniji. Brezžični zvočnik Formation Flex iz nove serije vrhunskih avdio komponent Bowers & Wilkins Formation Suite odlikuje ekskluzivna brezžična tehnologija Formation, ki reproducira impresiven, brezhiben zvok z visoko ločljivostjo. Ta tehnologija ustvarja popolno sinhronizacijo zvočnikov v prostoru, kar zagotavlja vrhunsko izkušnjo poslušanja. Vsako podrobnost lahko slišite v popolni harmoniji. Pri Bowers & Wilkins pravijo, da je Formation Suite najvišji zvočni format, saj omogoča popolno sinhronizacijo zvočnikov Formation in zvok najvišje ločljivosti - do 24 bitov in 96kHz vzorčenja. Odkrijte nove brezžične zvočne standarde s čudovitim dizajnom in enostavno nastavitvijo. Formation Flex je kompakten in vsestranski brezžični zvočnik, ki oddaja vrhunsko čist zvok. Je dovolj zmogljiv, da se lahko sam ali v paru uporablja za stereo zvok. Sinhronizirajte ga z drugimi zvočniki Formation, da ustvarite popoln domači avdio sistem ali ga združite z Formation Bar in Bass zvočniki za premium 5.1. prostorski zvok. Ne glede na konfiguracijo dobite popoln zvok Bowers & Wilkins. Zvočnik vključuje tudi tehnologijo prepletenih steklenih vlaken iz serije 600. Nastavitev je hitra in enostavna, zvočnik pa je združljiv z WiFi, Apple AirPlay 2 in tehnologijo Bluetooth ter Spotify Connect.
Na voljo
499,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bowers & Wilkins 600 zvočniki. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bowers & Wilkins 600 zvočniki. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki