Rojaplast nadstrešek BRUCE F

Cena od 999,99 € do 1.065,00 €
Rojaplast nadstrešek BRUCE F
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Rojaplast nadstrešek BRUCE F

Nadstrešek aluminijasta konstrukcija s polikarbonatom. Zagotavlja ustrezno pokritost pred nevihtami, padajočo točo ali pred škodljivim UV sevanjem. Nastavljivost kota strehe zaradi drsnih stebrov. Nadstrešek BRUCE F je bistven dodatek terasi proti vremenskim vplivom. Rojaplast
Razpoložljivost je treba preveriti
999,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vrtna pergola Bruce F - Rojaplast

Ta vrtna pergola iz podjetja Rojaplast zagotavlja zanesljivo zaščito pred dežjem, snegom, točo in UV-žarki zaradi robustne aluminijaste konstrukcije in 6 mm debelega polikarbonata. Zaradi edinstvenega sistema drsnih strešnih plošč jo lahko pritrdite brez dodatnih pritrdilnih elementov in brez plezanja na streho. Opremljena je tudi z žlebom za enostavno odvajanje vode. Dobro je vedeti: Največja obremenitev strehe je 120 kg/m2. Odporna je na največjo hitrost vetra 90 km/h. Polikarbonat je prozoren in prepušča približno 80 % svetlobe.
preorder
1.065,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Rojaplast nadstrešek BRUCE F. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Rojaplast nadstrešek BRUCE F. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595226707595)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki