Oral-B zobna ščetka iO Series 4, magnetna, bela

Cena od 124,98 € do 159,90 €
Oral-B zobna ščetka iO Series 4
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Električna zobna ščetka ORAL-B IO4 BELA

Električna zobna ščetka ORAL-B IO4 BELA Električna zobna ščetka iO 4 ima najboljšo tehnologijo Oral-B, ki združuje okrogel nastavek ščetke, oblikovan po navdihu zobozdravnikov, in nežne mikrovibrirajoče ščetine za občutek profesionalnega čiščenja doma. Pametni senzor pritiskanja vam pomaga preprečiti premočno ali prenežno ščetkanje, da bi bolje zaščitili vaše dlesni.Zaščita za dlesni vas opozori na čas, porabljen za ščetkanje s prevelikim pritiskom. Za najboljše rezultate zamenjajte nastavek zobne ščetke Oral-B iO vsake 3 mesece.NAJUČINKOVITEJŠE ČIŠČENJE Oral-B z REVOLUCIONARNO TEHNOLOGIJO iO za občutek profesionalnega čiščenja in izkušnjo nežnega ščetkanja. Ščetka iO je zasnovana za ljudi z občutljivimi zobmi in dlesnimi ter združuje edinstven okrogli nastavek za zobno ščetko z nežnimi mikrovibracijami, ki zagotavljajo občutek svežine in čistoče.4 NAČINI ŠČETKANJA za osebno prilagoditev ščetkanja: dnevno čiščenje, beljenje, nežno čiščenje, izjemno nežno čiščenje.PAMETNI SENZOR PRITISKANJA vas z rdečo, belo ali zeleno lučko opozori, če ščetkate pregrobo, prenežno ali z ustreznim pritiskom.Vsebina: 1 ročaj ščetke iO4, 1 nastavek za zobno ščetko, 1 potovalni etui, 1 polnilnik, 1 držalo nadomestnih nastavkov.
in stock
124,98 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Oral-B zobna ščetka iO Series 4, magnetna, bela

ODREZANE CENE – 40% popusta na izbrane električne zobne ščetke znamke Oral-B s promo kodo 24MDW4SI396 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Električna zobna ščetka združuje edinstveno okroglo glavo z nežnimi mikrovibracijskimi nitkami za profesionalen občutek čiščenja. Oral-B iO Series 4 White ima pametni senzor pritiska in 4 načine čiščenja. Tehnologija za zaščito dlesni vas opozori, če preveč pritiskate na zobno ščetko. Oral-B
Razpoložljivost je treba preveriti
129,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Oral-B iO Series 4 White električna zobna ščetka 1 kos

Električna zobna ščetka Oral-B iO Series 4 združuje edinstveno okroglo glavo ščetke Oral-B z revolucionarno tehnologijo iO, ki vključuje izjemno fine mikrovibracije vlaken ščetke in vgrajen senzor za izvajanje pravega pritiska na zobe.
Na zalogi
137,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Oral-B zobna ščetka iO Series 4. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Oral-B zobna ščetka iO Series 4. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4210201415305)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki