Oral-B Pro Cross Action nadomestni nastavki 4 kos

Cena od 19,99 € do 26,40 €
Oral-B Pro Cross Action nadomestni nastavki 4 kos
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Nastavek za zobno ščetko ORAL-B Cross Action White 4/1

Nastavek za zobno ščetko ORAL-B Cross Action White 4/1Nastavki Oral-B Cross Action imajo edinstvene ščetine pod 16-stopinjskim kotom, ki se odlično prilagodijo vsakemu zobu za globoko čiščenje.Nastavki zobne ščetke Oral-B Cross Action vključujejo več kot 2200 ščetin z optimalnim naklonom, ki odstranijo do 100 % več bakterijskih oblog za čistejše zobe in bolj zdrave dlesni v primerjavi z ročno zobno ščetko. Originalni nastavki za ščetko Oral-B so zasnovani z novimi ščetinami v obliki črke X za čiščenje območij, ki jih okrogle ščetine ne morejo doseči. Barva ščetin na indikatorju obrabe nastavka ščetke se spremeni iz zelene v rumeno barvo in tako pokaže, kdaj morate zamenjati nastavek, da zagotovite 100 % učinkovitost čiščenja. Zagotovljeno prileganje polnilnim električnim zobnim ščetkam Oral-B razen zobnim ščetkam Pulsonic in iO.Oral-B je blagovna znamka št. 1, ki jo uporabljajo zobozdravniki po vsem svetu s klinično dokazanimi rezultati.Samo originalni nastavki za zobno ščetko Oral-B imajo ščetine v obliki črke X za čiščenje območij, ki jih običajne ščetine ne morejo doseči in tako omogočajo optimalno učinkovitost čiščenja.Odstrani do 100 % več bakterijskih oblog za čistejše zobe in bolj zdrave dlesni v primerjavi z ročno zobno ščetko.Zagotovljeno prileganje polnilnim električnim zobnim ščetkam Oral-B razen zobnim ščetkam Pulsonic in iO.Indikator obrabe nastavka ščetke: ščetine se iz zelene barve spremenijo v rumeno in tako opozorijo, da je za ohranitev 100-odstotne učinkovitosti čiščenja potrebna zamenjava nastavka.V pakiranju so 4 nastavki bele barve. 
in stock
19,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Oral-B Pro Cross Action Set nadomestni nastavki 4 kos

Ameriška blagovna znamka Oral-B je ena od pionirjev na področju higiene zob. Ustanovil jo je kalifornijski zobozdravnik Robert Huston, ki je leta 1950 predstavil inovativno zobno ščetko. Do takrat so za čiščenje zob uporabljali ščetke s trdimi najlonskimi vlakni, ki pa jih je nadomestil z mehkimi in zaobljenimi vlakni, ki so bila veliko bolj nežna do zob in dlesni.
Na zalogi
26,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Oral-B Pro Cross Action nadomestni nastavki 4 kos. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Oral-B Pro Cross Action nadomestni nastavki 4 kos. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8006540847770)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki