Oral-B iO Series 6

Cena od 167,84 € do 239,99 €
Oral-B iO Series 6
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Električna zobna ščetka ORAL-B IO6 SIVA

Električna zobna ščetka ORAL-B IO6 SIVARevolucionarna tehnologija iO: Združitev edinstvenega okroglega nastavka za zobno ščetko Oral-B in nežnih mikrovibracij za presenetljivo prijetno izkušnjo ščetkanja ter zdrave zobe in dlesni za vse življenje.INTERAKTIVNI ZASLON Osebno prilagojeno vodenje v realnem časuPAMETNI SENZOR PRITISKANJA Prikazuje optimalno stopnjo pritiskanja med ščetkanjem in vas opozori ob premočnem pritiskanjuUMETNA INTELIGENCA Umetna inteligenca prepozna vaš stil ščetkanja in vam z vodenjem vsak dan zagotavlja boljše ščetkanjePOVEZAVA Z APLIKACIJO ORAL-B Za prenos obiščite spletni trgovini Google Play Store in Apple Store. Razpoložljivost jezika aplikacije in zaslonskih prikazov lahko preverite na www.oralb.comNa voljo je 5 pametnih načinov ščetkanja: Daily Clean za vsakodnevno čiščenje, Sensitive za vse z bolj občutljivimi zobmi, Whitening za beljenje, Gum Care za dlesni ter Intense za bolj intenzivno čiščenje.
in stock
189,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Oral-B iO Series 6 magnetna zobna ščetka, siva

ODREZANE CENE – 40% popusta na izbrane električne zobne ščetke znamke Oral-B s promo kodo 24MDW4SI396 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Električna zobna ščetka združuje unikatno okroglo glavo in nežne mikro vibracije za svež občutek čistoče in bolj zdrave dlesni že po tednu uporabe. Oral-B iO Series 6 Grey Opal ima interaktivni zaslon OLED, pametni senzor pritiska in 5 pametnih načinov. V paketu je tudi premium potovalni etui. Oral-B
Razpoložljivost je treba preveriti
199,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Oral-B iO Series 6. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Oral-B iO Series 6. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4210201381648)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki