Oral-B iO Series 5

Cena od 149,99 € do 266,00 €
Oral-B iO Series 5
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Električna zobna ščetka ORAL-B iO5 ČRNA

Električna zobna ščetka ORAL-B iO5 ČRNAElektrična zobna ščetka iO 5 ima najboljšo tehnologijo Oral-B, ki združuje okrogel nastavek ščetke, oblikovan po navdihu zobozdravnikov, in nežne mikrovibrirajoče ščetine, ki zagotovijo občutek profesionalnega čiščenja v domačem okolju.Pametni senzor pritiskanja vam pomaga preprečiti premočno ali prenežno ščetkanje, da bi bolje zaščitili vaše dlesni. Umetna inteligenca prepozna vaš stil ščetkanja in vam z vodenjem vsak dan zagotavlja boljše ščetkanje. Poveže se z brezplačno aplikacijo Oral-B za sprotno sledenje ščetkanju ter vas med ščetkanjem vodi po 6 območjih ščetkanja. Za najboljše rezultate zamenjajte nastavek zobne ščetke Oral-B iO vsake 3 mesece.NAJUČINKOVITEJŠE ČIŠČENJE Oral-B z REVOLUCIONARNO TEHNOLOGIJO iO za občutek profesionalnega čiščenja in izkušnjo nežnega ščetkanja.Ščetka iO je zasnovana za ljudi z občutljivimi zobmi in dlesnimi ter združuje edinstven okrogli nastavek za zobno ščetko z nežnimi mikrovibracijami, ki zagotavljajo občutek svežine in čistoče.5 NAČINOV ŠČETKANJA za osebno prilagoditev ščetkanja: Dnevno čiščenje, intenzivno čiščenje, beljenje, nežno čiščenje, izjemno nežno čiščenje.UMETNA INTELIGENCA prepozna vaš slog ščetkanja in vas vodi skozi postopek, da temeljito očistite vsak zob posebej.PAMETNI SENZOR PRITISKANJA vas z rdečo, belo ali zeleno lučko opozori, če ščetkate pregrobo, prenežno ali z ustreznim pritiskom.Vsebina: 1 ročaj ščetke iO5, 1 nastavek za zobno ščetko, 1 potovalni etui, 1 polnilnik, 1 držalo nadomestnih nastavkov. 
in stock
149,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Oral-B iO 5 električna zobna ščetka, roza

Električna zobna ščetka je primerna za uporabnike z občutljivimi zobmi in dlesnami. Oral-B iO 5 je opremljena z okroglo glavo ščetke z mikrovibrirajočimi vlakni, ki dajejo občutek profesionalno očiščenih zob. Pametni senzor pritiska pomaga preprečiti prekomerni pritisk in tako ščiti dlesni. Oral-B
Razpoložljivost je treba preveriti
149,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Oral-B zobna krtačka iO Series 5, magnetna, črna

Električna zobna ščetka združuje edinstveno okroglo glavo z nežnimi mikrovibracijskimi nitkami za profesionalen občutek čiščenja. Oral-B iO Series 5 Black ima pametni senzor pritiska in 5 načinov čiščenja. Umetna inteligenca prepozna vaš način ščetkanja in vas vodi, da očistite vse zobe. Oral-B
Razpoložljivost je treba preveriti
159,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Oral-B iO Series 5 Black električna zobna ščetka 1 kos

Električna zobna ščetka Oral-B iO Series 5 združuje edinstveno okroglo glavo ščetke Oral-B z revolucionarno tehnologijo iO, ki vključuje izjemno fine mikrovibracije vlaken ščetke in vgrajen senzor za izvajanje pravega pritiska na zobe.
Na zalogi
186,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Oral-B iO Series 5. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Oral-B iO Series 5. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4210201415060)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki