Makita LS003GZ01 akumulatorska/motorna potezna žaga

Cena od 959,20 € do 968,90 €
Makita LS003GZ01 akumulatorska/motorna potezna žaga
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Makita LS003GZ01

Tehnično zelo obsežna radialna križna žaga 305 mm. Visoka natančnost. Standardno je opremljen z učinkovitim žaginim listom, tako da stroj reže hitreje, čisteje in dlje z enim polnjenjem baterije. Ima mehak zagon za gladek zagon in konstantno hitrost za stabilno hitrost rezanja. Opremljen z brezžičnim sistemom samodejnega zagona (AWS) za brezžično komunikacijo med akumulatorskim orodjem in brezžičnim sesalnikom. Sesalnik (če je opremljen z AWS) lahko vklopite s tipko na žagi brez uporabe same žage za čiščenje delovnega okolja. Odlično odsesavanje prahu zahvaljujoč dvema odprtinama za prah. Trajno natančen prikaz linije reza zahvaljujoč senčnemu sistemu. Zahvaljujoč učinkovitemu brezkrtačnemu motorju z elektronskim krmiljenjem ta akumulatorski stroj XGT zagotavlja enako zmogljivost rezanja kot 305 mm motorna žaga. Edinstven sistem vodil: tirnice ostanejo na mestu, medtem ko glava žage drsi. Prednost: največji delovni prostor. Motor je opremljen z elektronsko zavoro, ki takoj zaustavi žagin list. Zahvaljujoč tehnologiji globokega in natančnega rezanja (DXT) je izjemno primeren za vertikalno rezanje robov žlebov, letvic in (visokih) letev. Ima visok stop za večjo stabilnost. Praktična za debelejše materiale. Preprost drsni sistem zagotavlja popolne reze. Ostaja natančen s popolno prilagodljivostjo. Zajeralna in nagibna žaga za dvojno zajeralno rezanje (L+P). Nosilci materiala, raztegljivi v desno in levo za podporo dolgih obdelovancev. Ergonomski vodoravni D-ročaj z mehkim oprijemom za boljši oprijem in dodatno udobje.
1
959,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Makita LS003GZ01 XGT akumulatorska stabilna kotna žaga

Zmogljiva kotna žaga zagotavlja odlično zmogljivost pri neprekinjeni zahtevnejši uporabi. Odlikuje jo brezkrtačni motor in tehnologija DXT za globoko in natančno rezanje. Makita
Razpoložljivost je treba preveriti
968,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Makita LS003GZ01 akumulatorska/motorna potezna žaga. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Makita LS003GZ01 akumulatorska/motorna potezna žaga. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0088381746311)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki