Bosch Flexible for Metal

Cena od 8,11 € do 69,42 €
Bosch Flexible for Metal
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bosch List za sabljasto žago S 422 BF

List za sabljasto žago S 422 BF Flexible for Metal je zasnovan za krivuljno rezanje z ročnimi krožnimi žagami. Ima vbočeno telo, ki zagotavlja izjemno krivuljno rezanje. Poleg tega je bimetalno rezilo zasnovano za dolgo življenjsko dobo pri rezanju jeklene pločevine običajne trdote. Majhen razmak med zobmi rezila za sabljasto žago (1,8 mm) omogoča rezanje pločevine debeline od 1,5 do 6 mm, majhna dolžina rezila (100 mm) pa zagotavlja rezanje do 50 mm, zaradi česar je idealen za uporabo z akumulatorskimi ročnimi krožnimi žagami.
1
8,11 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch List za sabljasto žago S 522 AF

List za sabljasto žago S 522 AF Flexible for Metal je zasnovan za uporabo z ročnimi krožnimi žagami. Zelo majhen razmak med zobmi z valovito razporeditvijo zagotavlja preprosto in gladko rezanje tankih materialov. Poleg tega je bimetalno rezilo zasnovano za dolgo življenjsko dobo pri rezanju jeklene pločevine običajne trdote. Zelo majhen razmak med zobmi rezila za sabljasto žago (1 mm) omogoča rezanje pločevine debeline od 0,7 do 3 mm, majhna dolžina rezila (100 mm) pa zagotavlja rezanje do 50 mm, zato je idealen za uporabo z akumulatorskimi kompaktnimi žagami.
1
8,11 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch List za vbodno žago T 118 EOF

List za vbodno žago T 118 EOF Flexible for Metal je nezlomljiv pri krivuljnih rezih v kovino. Rezkani, valovito razporejeni zobje so zasnovani za rezanje pločevine. List zaradi ozke oblike omogoča hitre zavoje med rezanjem. Bimetalno rezilo ima trak z zobmi iz popolnoma utrjenega hitroreznega jekla HSS, ki je spojen z izjemno prožnim telesom iz ogljikovega jekla HCS, kar zmanjša možnost loma ter zagotavlja zadostno trdnost in prožnost za rezanje perforirane pločevine iz jekla običajne trdote. List ima majhen razmak med zobmi (1,5 mm) za rezanje tanke pločevine debeline 1,5–4 mm.
1
8,15 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch List za sabljasto žago S 1122 AF

List za sabljasto žago S 1122 AF Flexible for Metal je optimiziran za ravno rezanje kovine. Dolžina 225 mm in standardna debelina materiala 0,9 mm zagotavljata odlične ravne reze. Poleg tega zelo majhen razmak med zobmi (1 mm) z valovito razporeditvijo zagotavlja preprosto in gladko rezanje tankih jeklenih materialov. Bimetalno rezilo je primerno za rezanje jeklenih materialov običajne trdote, zelo majhen razmak med zobmi pa je idealen za rezanje cevi in profilov s stenami debeline od 0,7 do 3 mm. Poleg tega standardna dolžina rezila 225 mm za reze do 175 mm.
1
21,57 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch List za sabljasto žago METAL S1122AF 5 kosov

Prilagodljiv za kovino 225×19×0,9 mm S1122AF sabljasti žagin list 2608656018. Bosch
Razpoložljivost je treba preveriti
53,35 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch List za sabljasto žago s1122af 5 kosov.

Tehnični podatki: Različica zoba: razcepljen, rezkan Razmik med zobmi [mm]: 1. Bosch
Razpoložljivost je treba preveriti
69,42 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Flexible for Metal. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Flexible for Metal. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3165140093545)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki