Bosch Expert for Stainless Steel

Cena od 57,97 € do 101,00 €
Bosch Expert for Stainless Steel
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bosch List za krožno žago Expert for Stainless Steel za akumulatorske žage 160x1,6/1,3x20 T40

List za krožno žago Expert for Stainless Steel maksimira čas delovanja baterije akumulatorske žage. Izjemno tanko rezilo zmanjšuje trenje in odstranjevanje materiala, pri čemer porabi manj energije za gladko žaganje brez napora. Zobje rezila ResisteQ, izdelani iz naprednih kovinskih kompozitov, poskrbijo za izjemno odpornost proti obrabi. Idealen je za rezanje nerjavnega jekla. List za krožno žago Expert for Stainless Steel poskrbi za izredno dolgo življenjsko dobo rezila zaradi naprednih kovinskih zob ResisteQ in protikorozijske prevleke ProteQtion, ki zmanjšuje trenje, preprečuje rjavenje in poskrbi za zelo vzdržljivo rezanje.
1
57,97 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bosch List za krožno žago Expert for Stainless Steel

List za krožno žago Expert for Stainless Steel je zelo odporen proti obrabi pri rezanju nerjavnega jekla. Edinstveni zobje Resisteq so izdelani iz naprednih kovinskih kompozitov, odlikujeta pa jih izjemna robustnost in obstojnost. Zaščitna prevleka Proteqtion preprečuje korozijo in poskrbi za zanesljivo rezanje, zmanjševano trenje pa še dodatno poveča zmogljivost. Še več, visoka kakovost rezil poskrbi za vrhunsko kakovost rezane površine tudi brez zaključne obdelave. List za žago je združljiv z ročnimi in čelilnimi žagami za kovino. List za krožno žago Expert for Stainless Steel s tehnologijo ozobja HLTCG (High-Low Triple Chip Ground) je primeren tudi za rezanje zelo abrazivnih materialov, kakršno je nerjavno jeklo.
1
101,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Expert for Stainless Steel. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Expert for Stainless Steel. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3165140839976)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki