Vzmetnica Louis 120x60x12 cm, Natural

Cena od 170,40 € do 171,25 €
Vzmetnica Louis 120x60x12 cm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

My Baby Mattress Louis vzmetnica, 120x60x12cm

Žimnico za otroško posteljico z jedrom iz naravnih kokosovih vlaken blagovne znamke My Baby Mattress. Vzmetnico 120 × 60 × 12 cm odlikujejo funkcije, s katerimi se bo vaš malček počutil ne le udobno, temveč tudi varno. My Baby Mattress
Razpoložljivost je treba preveriti
170,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vzmetnica Louis 120x60x12 cm, Natural

Sredica iz kokosovih vlaken je 100% naravna in ekološka. Zagotavlja visoko zračnost in optimalno prezračevanje. Zahvaljujoč plasti Visco Innogel® ima vzmetnica Louis odlično prilagodljivost. Po mnenju strokovnjakov je zračnost ležišč ključni dejavnik, saj omogoča kroženje zraka v ležišču, preprečuje koncentracije CO2 in zmanjšuje tveganje nenadne smrti dojenčka. Poleg tega zračnost preprečuje vlago in pršice. Vsaka vzmetnica MyBabyMattress je zračna in uporablja inovativen sistem ANTI-MITES, ki otroku zagotavlja suh, varen in udoben počitek. Lastnosti Prezračevanje 4/5 Prilagodljivost 4/5 Odstranljiva prevleka: 120 x 60 x 12 cm Bamboo Tex- Vlakna, ki zagotavljajo odlično svežino. Absorbira do 20% vlage. Thermo Fiber - Uporablja se za oblazinjenje tkanin. Poveča prilagodljivost in udobje ležišča. Profilirani Innogel®- Zagotavlja večjo svežino kot običajna spominska pena. Delci gela upočasnjujejo vpijanje toplote in zmanjšujejo občutek toplote, zato vzmetnica s to plastjo zagotavlja miren in nemoten spanec. Kokosova vlakna - Vzmetnice s kokosovimi vlakni dihajo in imajo odlično zračnost. So hipoalergeni.
out of stock
171,25 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Vzmetnica Louis 120x60x12 cm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Vzmetnica Louis 120x60x12 cm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8436536568738)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki