Intex Napihljiva vzmetnica z mrežo

Cena od 19,28 € do 29,27 €
Intex Napihljiva vzmetnica z mrežo
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Intex žlutá

Nafukovací lehátko INTEX 58836 MESHLehátko s nafukovacím obvodem a polštářem pod hlavu, které Vám zajistí zaručený relax do horkých letních dnů. Síťovina, tvořící výplň lehátka, Intex
Razpoložljivost je treba preveriti
19,28 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Napihljivi ležalnik INTEX 58836 Mesh Mats

Intex napihljivi ležalnik Mesh Mats 58836 , proizvajalec Intex. Napihljiv ležalnik z naslonom za glavo za sprostitev na vodni gladini. z mrežnim materialom za več zabave z vgrajenim naslonom za glavo z 2 zračnima komorama mere: 178 x 94 cm na voljo v 2 barvah cena za en ležalnik Napihljive igrače in pripomočki Intex izpolnjujejo najstrožje varnostne standarde za obdelavo in uporabljene materiale.
out of stock
29,27 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Intex Napihljiva vzmetnica z mrežo. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Intex Napihljiva vzmetnica z mrežo. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6941057402369)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki