Vlažilec zraka Stadler Form Robert, črn

Cena od 367,90 € do 499,99 €
Vlažilec zraka Stadler Form Robert
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Stadler Form vlažilnik in čistilnik zraka Robert, črn

Vlažilnik in čistilnik zraka Stadler Form Robert ponuja 4 stopnje vlaženja ali nastavitev stopnje vlažnosti. Odlikuje ga zanesljiva filtracija velikih in srednjih delcev, zato je idealen za domove alergikov. Prednos vlažilnika je možnost dodajanja eteričnih olj ali drugih dišav v vodo. Stadler Form
Razpoložljivost je treba preveriti
429,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Čistilnik in vlažilnik zraka STADLER FORM ROBERT Black

Čistilnik in vlažilnik zraka STADLER FORM ROBERT BlackČistilnik zraka Robert učinkovito vlaži in čisti zrak, kar zagotavlja prijeten in čist zrak v prostoru. Ta močna naprava za izboljšanje kakovosti zraka v prostoru izpari do 13.2 litrov vode na dan in je primerna za uporabo v večjih prostorih. Poraba električne energije znaša od 7 W.Naprava je opremljena s pralnimifiltri, ki se v vodi vrtijo in učinkovito filtrirajo delce v zraku, zaradi česar je zelo primerna za vse tiste, ki trpijo za alergijami. Robert učinkovito filtrira do 50% vseh delcev in cvetnega prahu iz zraka * in je idealen hišni prijatelj za alergike. V 30 minutah se znebi več kot 94% vonjav. ** Zaslon na dotik omogoča elegantno in enostavno upravljanje. Z dodajanjem nekaj kapljic poljubnega aromatiziranega olja se lahko v prostoru ustvari zelo diskreten in prijeten vonj. Kombinacija barvnih površin in aluminija napravi daje zelo eleganten videz.Sistem delovanja: Air washerMax.pretok vlažnega zraka do: 550 g/hKapaciteta do: 13,2 l/danPriporočena velikost prostora do: 80 m2/200 m3Nastavitev stopnje vlaženja: 4Volumen posode za vodo: 6,3 lAvtomatski izklop, ko je posoda za vodo praznaMožnost nastavitve željene vlažnosti (Vlagomer z zunanjim sezorjem) med 35 in 65 %Senzor gibanja, zaslon na dotikAUTO/CLEANING/NIGHT mode (samodejni / čistilni / nočni način)Razpršilnik za dišavePralni zračni filterWater cube zavira nastanek bakterij in klic v vodi v aparatuPrimeren za uporabo dišav, eteričnih oljMoč (poraba električne energije): 7-30 WTiho delovanje: 27-56 dB(A)Odstrani do 50% vseh delcev in cvetnega prahu iz zrakaPovečuje in regulira relativno vlažnost v prostoruIzboljšuje kakovost zrakaPripomore k izboljšanju zdravja in ščiti kožo* Robert lahko v 30 minutah v testni komori, ki meri 22 m3, zmanjša stopnjo onesnaženosti za 50% / Ct = 50%. To omogoči čiščenje vsaj 10% po 30 minutah v prostoru s prostornino do 72 m3. Preizkus, ki ga je izvedlo podjetje SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH, Nemčija v skladu s standardom DIN 44973-100: 2002-01, A2.** Po poročilu, ki ga je pripravil neodvisni laboratorij na Japonskem, Robert v 30 minutah iz zraka odstrani vonj cigaretnega dima (ocetna kislina se zmanjša za več kot 94%, acetaldehid za do 44% in amonij za do 91%).
in stock
499,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Vlažilec zraka Stadler Form Robert. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Vlažilec zraka Stadler Form Robert. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0802322002584)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki