PS5 igra Call Of Duty: Modern Warfare 3

Cena od 74,90 € do 85,70 €
PS5 igra Call Of Duty: Modern Warfare 3
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III (PS5)

ČAS JE ZA PORAVNAVO STARIH IN ZAČETEK NOVIH OBRAČUNOVModern Warfare III praznuje 20. obletnico igre Call of Duty z eno največjih zbirk zemljevidov za več igralcev, kar jih je bilo kadarkoli zbranih – tako najbolj priljubljenih kot povsem novih. Vseh 16 uvodnih zemljevidov iz izvirne igre Modern Warfare 2 (2009) je bilo posodobljenih z novimi načini in funkcijami igranja ter bodo na voljo ob začetku igranja, medtem ko bo več kot 12 povsem novih osrednjih zemljevidov 6v6 poganjalo igranja v živo.Igra Modern Warfare III se bo začela tudi z novimi zemljevidi Ground War, ki se ponašajo z inovativnimi igralnimi prostori in epsko vrnitvijo ter razvojem priljubljenega načina War Mode, ki je prvič debitiral v igri Call of Duty: WWII iz leta 2017.POVSEM NOVI ZOMBIJI V ODPRTEM SVETUPrvič se združite z drugimi enotami, da preživite in se borite proti ogromnim hordam zombijem na največjem zemljevidu Call of Duty Zombies doslej. Modern Warfare Zombies (MWZ) pripoveduje novo Treyarchovo zgodbo o zombijih z misijami, osnovnimi funkcijami zombija in skrivnostmi, ki jih je treba odkriti. Pripravite se na izkušnjo preživetja PvE v odprtem svetu proti največjim sovražnikom v zgodovini igre Call of Duty.PRILAGODITE SE ALI UMRITE V BOJU Z NAJVEČJO GROŽNJOV neposrednem nadaljevanju igre Call of Duty: Modern Warfare II, se kapitan Price in Task Force 141 spopadejo z največjo grožnjo. Ultranacionalistični vojni zločinec Vladimir Makarov širi svoj vpliv po vsem svetu, zato se mora Task Force 141 boriti kot še nikoli prej.Borba pomeni sprejemanje odločitev - različna oprema, različne poti skozi misijo. Poleg značilnih, kinematografskih misij kampanje Call of Duty, Modern Warfare III uvaja odprte bojne misije, ki igralcu omogočajo več izbire. Ni univerzalne rešitve - sami si izberite ali se boste odločili za skriven pristop ali pa se boste glasno spopadli z vsemi sovražniki.(*) Prednaročite zdaj in prejmite dostop do beta različicePrednaročniška beta različica večigralske igre Call of Duty Modern Warfare III je bonus za tiste, ki igro prednaročijo za PlayStation 5, PlayStation 4 ali Xbox Series X/S, saj omogoča igranje večigralske igre Call of Duty Modern Warfare III, še preden igra uradno izide.
in stock
79,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Activision Call of Duty: Modern Warfare III igra (PS5)

Igra Call of Duty: Modern Warfare III prinaša vrhunsko akcijsko izkušnjo, kjer se boste soočili z ultimativno grožnjo. Igra je primerna za igralno konzolo PlayStation 5. Activision
Razpoložljivost je treba preveriti
85,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za PS5 igra Call Of Duty: Modern Warfare 3. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka PS5 igra Call Of Duty: Modern Warfare 3. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5030917299681)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki