Dyson Hot+Cool Jet Focus AM09

Cena od 389,20 € do 399,00 €
Dyson Hot+Cool Jet Focus AM09
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Dyson Hot+Cool AM09 ventilator

Ventilator s funkcijo gretja in tehnologijo Air Multiplier za prijeten in enakomeren pretok zraka brez sunkov. Dyson Hot+Cool AM09 ponuja nadzor Jet Focus za izbiro med razpršenim načinom ali ogrevanjem celotne sobe, nočnim načinom s programljivim izklopom in gladkim nihanjem. Daljinski upravljalnik z magnetnim oprijemom. Dyson
Razpoložljivost je treba preveriti
389,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ventilator in grelec Dyson AM09 bela/srebrna

Dyson AM09 pomnoži pretok zraka. Da vas hitro ogreje ali ohladi. Daljinski upravljalnik Dyson AM09 ima 10 natančnih nastavitev pretoka zraka. Ukrivljen in magneten - za priročno shranjevanje neposredno na ventilatorju. AM09 niha pri 70° En dotik za usmerjanje zračnega toka po prostoru. Gladko vrtljivo gibanje - za porazdelitev zračnega toka skozi prostor. Časovnik za spanje Programiran za izklop po prednastavljenih intervalih, od 15 minut do 9 ur. Poenostavljen vmesnik Funkcionalnost je bila premaknjena na oddaljeno izboljšanje uporabnosti in zmanjšanje vizualnega šuma. Dvojna funkcija. Udobje skozi vse leto Večnamenska naprava. Pozimi vas greje. Poleti vas hladi. Učinkuje skozi vse leto. Nadzorovan s termostatom Termostat nadzira prostor, da doseže in vzdržuje ciljno temperaturo – brez izgubljene energije. Nadzor Dyson Jet Focus Osredotočen način delovanja za hitro osebno ogrevanje ali hlajenje. Difuzijski način za ogrevanje celotnega prostora ali nežen vetrič. Izbirate lahko med distribucijskim in fokusiranim načinom – ali pa se odločite za ciljni pretok zraka za ogrevanje ali enakomerno ogrevanje zraka v prostoru. Poenostavljen vmesnik Funkcionalnost je bila premaknjena na oddaljeno izboljšanje uporabnosti in zmanjšanje vidnega šuma. Hitro, enakomerno ogrevanje prostorov. Zmogljiv, usmerjen pretok zraka za hlajenje. Air Multiplier™ tehnologija - poveča prostornino vsesanega zraka in tako porazdeli močan, prijeten zračni tok. Grelni pretok zraka - keramične grelne plošče se hitro segrejejo in vam v hladnih dneh zagotavljajo topel pretok zraka. Hladilni zračni tok - uživajte v močnem hladilnem zračnem toku pri visokih temperaturah.  
in stock
399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Dyson Hot+Cool Jet Focus AM09. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Dyson Hot+Cool Jet Focus AM09. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5025155088289)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki