Bosch ACZ 85 RD4

Cena od 48,19 € do 48,40 €
Bosch ACZ 85 RD4
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH Professional List za večnamensko orodje EXPERT Grout Segment Blade ACZ 85 RD4, 85 mm (2608900034)

Segmentni list za obdelavo fugirne mase in mehkih ploščic. Opremljen z izjemno trpežnim robom s tehnologijo Bosch Diamond Technology. BOSCH Professional
Razpoložljivost je treba preveriti
48,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BOSCH EXPERT STAROCK DIA ACZ85RD4, 1 kos 2608900034

Dolga življenjska doba pri delu z malto in mehkimi ploščicami! Odstranjevanje stare fugirne mase je edinstvena zmogljivost, zaradi katere je nihajno večnamensko orodje priljubljeno pri polagalcih ploščic in monterjih kopalnic. Toda fugirna masa je lahko vzdržljiva: le najboljši diski lahko preživijo redno uporabo, ki jo profesionalci zahtevajo od svojega večnamenskega orodja. Za polagalce ploščic in vodovodarje za odstranjevanje fugirne mase in za aplikacije, kjer ni nadomestila za orodja z diamantnimi abrazivnimi zrni.
raspoloživo
48,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch ACZ 85 RD4. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch ACZ 85 RD4. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4059952530864)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki