Gymstick Quick Lock Dumbbell utež, 22,5 kg

Cena od 223,90 € do 239,99 €
Gymstick Quick Lock Dumbbell utež
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Gymstick Quick Lock Dumbbell utež, 22,5 kg

Utež z Quick Lock sistemom za spreminjanje teže od 4,5 – 22,5 kg – 5 stopenj. Gymstick
Razpoložljivost je treba preveriti
223,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Gymstick Nastavljiva utež Quick-Lock Dumbbell, 4.5- 22.5kg

Utež nove generacije. Inovativen Quick Lock sistem za spreminjanje teže od 4,5–22,5kg (5 stopenj). Namesto petih različnih uteži, imate tako zgolj eno, ki je varno pospravljena v svojem stojalu. Dimenzije 44×28×21,5 (vključno s stojalom). Prodaja se posamično! Gymstick
Razpoložljivost je treba preveriti
229,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Quick-lock dumbbell uteži, 22,5kg

Inovativni Quick Lock sistem je namenjen spreminjanju teže uteži. Namesto petih različnih uteži imate tako zgolj eno, ki je varno pospravljena v svojem stojalu. Nastavljiva teža, med 4,5 in 22,5 kg (5 stopenj). Brez težav - zavrtite ključavnico in izberite težo, ki vam ustreza. Uteži so primerne za krepitev celotnega telesa.Robustne in elegantne uteži zavzamejo zelo malo prostora in vključujejo stojalo, ki ščiti tla in omogoča enostavno shranjevanje.Hitro zaklepanje diskov vam omogoča hitro menjavo teže, kar pomaga povečati mišično moč vseh glavnih mišičnih skupin. Če želite kar najbolje izkoristiti trening, kombinirajte utež z vadbeno žogo ali klopjo. Dosezite svoje cilje v fitnesu s quick-lock sistemom! Velikost: 44 x 28 x 21,5 cm (vključno s stojalom) Teža: 5 stopenj teže 4,5 kg / 9 kg / 13,5 kg / 18 kg in 22,5 kg. Vključuje: 1x quick-lock ročko z utežmi in stojalom.
in stock
239,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Gymstick Quick Lock Dumbbell utež. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Gymstick Quick Lock Dumbbell utež. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6430062513110)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki