SteelSeries Apex 3 mehanska tipkovnica, USB

Cena od 55,99 € do 146,70 €
SteelSeries Apex 3 mehanska tipkovnica
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Steelseries Apex 3 TKL tipkovnica

Steelseries Apex 3TKL tipkovnica je zgrajena za izjemno vzdržljivost, saj prepreči tudi škodo zaradi nenamirnega razlitja tekočine ali pijače.
Razpoložljivost je treba preveriti
55,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Gaming tipkovnica STEELSERIES APEX 3

STEELSERIES APEX 3 Zasenčite konkurencoVodoodporna Apex 3 je popolna igralna tipkovnica, ustvarjena z združevanjem vrhunske tehnologije SteelSeries z zbirko funkcij, osredotočenih na igre.10-conska RGB osvetlitevIzbirajte med briljantnimi mavričnimi učinki RGB, najljubšimi barvnimi shemami ali celo odzivom, ko ste napadeni. Prilagodite osvetlitev, da bo ustrezala kateremu koli slogu.Tiha igralna stikala WhisperStikala z nizkim trenjem za skoraj tiho uporabo in neprekosljivo vzdržljivost, z zagotovljeno zmogljivostjo za več kot 20 milijonov pritiskov tipk.Vrhunski magnetni naslon za zapestjePopoln pripomoček za tipkovnico s preprosto magnetno rešitvijo za preprosto in varno pritrditev, popolno podporo za dlani in trpežno mehko površino, tako da vam je udobno tipkanje in igranje iger, kolikor dolgo želite.Namenske multimedijske kontroleKovinski valj, ki ga je mogoče klikniti, in medijske tipke vam omogočajo sprotno prilagajanje glasnosti in nastavitev: previjanje nazaj, preskok, premor in več, vse s pritiskom na gumb.Trosmerna napeljava kablovPreprečite, da bi se kabel raztegnil, vlekel ali oviral. Okvir ima vgrajene kanale, ki vam omogočajo, da izbirate med enim od treh možnih mest za izhod kabla, kar ohranja vašo mizo čisto. Tehnični podatki:osvetlitev: Osvetlitev RGB z 10 območjivrsta povezljivosti: žičnanaslon za zapestje: DAmehanska tipkvnica: NEDimenzije:višina: 39,69 mmdolžina: 444,7 mmširina: 151,62 mmKompatibilnost:OS: Windows in Mac OS X. Potrebna so vrata USBprogramska oprema: SteelSeries Engine 3.15 ali novejši (kmalu) za Windows (7 ali novejši) in Mac OSX (10.11 ali novejši) 
in stock
59,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Steelseries Apex 3 tipkovnica

Steelseries Apex 3 tipkovnica je zgrajena za izjemno vzdržljivost, prepreči škodo zaradi nenamirnega razlitja tekočine ali pijače.
Razpoložljivost je treba preveriti
74,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

SteelSeries Apex 3 tipkovnica, RGB

Izjemno tiha tipkovnica Apex 3 ima 10-območno prilagodljivo RGB osvetlitev, IP32 zaščito, multimedijske tipke in magnetno naslonjalo za zapestje. SteelSeries
Razpoložljivost je treba preveriti
81,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

NEW Tipkovnica SteelSeries Apex 3 Gaming Črna Žično Francoski AZERTY AZERTY

Poskrbite za do potankosti urejeno pisarno! Kupite Tipkovnica SteelSeries Apex 3 USB Črna Gaming Francoski Žično AZERTY in sodelavci vam bodo zavidali!Vrste: GamingMiniTipkovnica GamingBarva: ČrnaLastnosti: ŽičnoOsvetljeno Ozadje LDCOdporen na vodo in prahOsvetljeno OzadjeAnti-GhostingMultimedijske
Razpoložljivost je treba preveriti
146,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za SteelSeries Apex 3 mehanska tipkovnica. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka SteelSeries Apex 3 mehanska tipkovnica. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5707119038805)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki