Philips 24PHS5507/12 televizor, 24" (61 cm), LED

Cena od 159,99 € do 169,00 €
Philips 24PHS5507/12 televizor
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

TV sprejemnik PHILIPS 24PHS5507

Popolno za manjše prostore. S funkcijami za prihodnost.Bodisi da gledate serijo v postelji, novice med kuhanjem bodisi da ga uporabljate kot dodaten monitor v delovnem prostoru, ta kompakten televizor vam nudi vse, kar potrebujete. Na voljo je z različnimi velikostmi zaslona, naša embalaža in polnila v njej pa so tudi iz recikliranega kartona in papirja.Živahne slike. LED-televizor Philips.S tem LED-televizorjem boste uživali v vsem, kar boste gledali. Philipsova tehnologija Pixel Plus HD optimizira kakovost slike za ostre slike, bogate barve in gladko gibanje. Vsakič najboljša možna izkušnja gledanja.Priključki za vse vaše priljubljene vsebine.Priključite vmesnik v enega od vhodov HDMI na televizorju in uporabljajte funkcije pametnega televizorja v vsebinah svojih priljubljenih ponudnikov pretočnih vsebin. Prek vhoda USB lahko predvajate glasbo s pogona USB, vhod VGA pa vam celo omogoča priključitev retro konzol in starejših osebnih računalnikov.Pixel Plus HD. Jasne slike iz vsakega vira.Philipsova tehnologija Pixel Plus HD sliko optimira tako, da je vedno jasna in čudovitega kontrasta. Ko pretakate spletne vsebine ali gledate kabelsko televizijo, lahko uživate v ostrejši sliki s svetlejšimi belimi in temnejšimi črnimi odtenki.
in stock
159,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PHILIPS 24PHS5507/12 LED TV

Iščete kompakten televizor, ki je tudi zmogljiv? Philips 24PHS5507 je privlačen televizor , ki se poda kamorkoli, v pisarno, kuhinjo ali spalnico. Je lahek in enostaven za premikanje, ostra in živahna slika pa poskrbi, da uživate v vsem, kar gledate.
Razpoložljivost je treba preveriti
169,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips 24PHS5507/12 televizor. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips 24PHS5507/12 televizor. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8718863033791)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki