Hisense 75E7KQ Pro televizor, 55" (139 cm)/65" (165 cm)/75" (189 cm)/85" (215.9 cm)/88" (223.52 cm), Laser/QLED, Mini LED, Ultra HD, Vidaa OS

Cena od 778,90 € do 3.599,99 €
Hisense 75E7KQ Pro televizor
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Smart TV Sprejemnik HISENSE 75E7KQ PRO

NAČIN ZA IGRE: GAME MODE PROIgrajte kot profesionalec. Zmagujte kot prvak.Vse potrebne funkcije za optimalno igralno izkušnjo. 144HZ VRROhranite svojo konkurenčno prednostPremagajte konkurenco s 144 Hz spremenljivo frekvenco osveževanja (VRR), za nemoteno in osredotočeno igralno izkušnjo. IGRANJE IGER V TEHNOLOGIJI DOLBYPovsem nov svet igerIzboljšana vizualna izkušnja za vaše najljubše igre, s svetlejšimi poudarki, globljimi črnimi toni in izjemno živimi barvami. QUANTUM DOT COLOURVeč milijard odtenkov živih barvPonuja vam možnost, da vidite milijarde novih barvnih odtenkov, pri neverjetno visoki stopnji svetlosti. VISOKA LOČLJIVOST 4K AIDoživite vse podrobnosti v ločljivosti 4KNajljubše filme, televizijske oddaje, igre in druge vsebine, si lahko ogledate v visoki ločljivosti 4K. CELOVITA REŠITEV HDROgled vseh priljubljenih vsebin z osupljivimi podrobnostmiNikoli več vam ne bo treba skrbeti zaradi neustrezne kakovosti videoposnetkov ali združljivosti. NAČIN ZA ŠPORT AIUžitek kot na stadionu - kar pri vas domaVideli boste vsako razpoko na igrišču, odločen pogled igralcev in navdušenje vseh gledalcev. 120HZ ULTRA MOTIONUživajte v jasnem in tekočem gibanjuTudi najbolj dinamični predmeti, so videti jasni, polni in kristalno čisti. Uživajte v povsem nemoteni in brezhibni izkušnji gledanja. DOLBY VISION IQVživite se v zgodbo z Dolby Vision IQZagotovljeni so videoposnetki višje ločljivosti, še svetlejše barve in širši nabor svetlobnih učinkov. DOLBY ATMOS IMMERSIVEVstopite v zgodbo z Dolby AtmosUživajte v vrhunski izkušnji s poglobljenim zvokom Dolby Atmos. VGRAJENI GLOBOKOTONECZačutite vsako notoOmogoča močne nizke frekvence, ki prežemajo vaše filme in glasbo, brez nepotrebnih kablov. WISA READYUživajte v prostorskem zvoku brez izgube, brezžičnoZ WISA certificiranim zvočnim sistemom, je zvok izjemno visoke ločljivosti brezžičen. VIDAA SMART OSVIDAA - enostaven za uporabo, hiter in varenEnostaven dostop do več kot 150 vsebin, ki se predvajajo prek radijskih postaj, kabelske in satelitske televizije, DTV ali pretočnih vsebin, na enem mestu. Preklapljanje med vsemi priljubljenimi vsebinami je zdaj lažje in hitrejše. Poleg globalnih aplikacij Netflix, YouTube, PrimeVideo, NBA League Pass, Facebook Watch, UEFA.tv, Deezer, Redbull TV, UFC Fight Pass, NHL Game Pass, YouTube Kids, LiveNow, Kidoodle TV, Plex in druge, vas čakajo tudi domače aplikacije RTV SLO, EON, T2, A1 ter Voyo.
in stock
836,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Hisense 75E7KQ Pro televizor. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Hisense 75E7KQ Pro televizor. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6942147492284)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki