Apple iPad Air 13", (1st generation 2024), Space Gray, 2732x2048, 128GB

Apple iPad Air 13"
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Apple iPad Air 13 (2024) WiFi 128GB 8GB RAM Siva

Telo Dimenzije: 280.6 x 214.9 x 6.1 mm. Teža: 617 g. Zaslon Vrsta: Liquid Retina IPS LCD, 600 nits (tip.). Velikost: 13, 0 palcev, 519, 3 cm2 (~86, 1% razmerje med zaslonom in telesom). Resolucija: 2048 x 2732 slikovnih pik, razmerje 4:3 (~264 ppi gostote). Platforma OS: iPadOS 17.5. CPU: Osemjedrni (4 zmogljiva jedra in 4 učinkovita jedra). Spomin Reža za kartice: Ne. Notranji: 128 GB, 8 GB RAM.
raspoloživo
891,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tablični računalnik Apple iPad Air M2 13'' 128GB WIFI - Space Grey (mv273hc/a)

iPad Air poganja neverjetno hitrer čip Apple M2. Ponaša se s čudovitim zaslonom Liquid Retina, novo pokrajinsko kamero, ki je popolna za FaceTime in video klice, ter superhitrim Wi-Fi 6E. Deluje pa tudi z novim pisalom Apple Pencil Pro in tipkovnco Magic Keyboard, tako da lahko opravljaš več nalog hkrati, študiraš, delaš, igraš in ustvarjaš od koderkoli.Ključne značilnostiZASLON LIQUID RETINA — Čudovit zaslon Liquid Retina vključuje napredne tehnologije, kot so P3 široke barve, True Tone in ultranizka odbojnost, ki vse naredijo osupljivo.ZMOGLJIVOST IN SHRANJEVANJE — Čip M2 ti omogoča gladko preklapljanje med močnimi aplikacijami in igranjem grafično intenzivnih iger. Z baterijo, ki zdrži ves dan, pa lahko nadaljuješ z delom in igranjem, kjerkoli si.IPADOS + APLIKACIJE — iPadOS naredi iPad bolj produktiven, intuitiven in vsestranski. Z iPadOS lahko hkrati uporabljaš več aplikacij, sodeluješ s sodelavci s Freeform in urejaš ter deliš fotografije. Stage Manager olajša večopravilnost z nastavljivimi, prekrivajočimi se aplikacijami in podporo za zunanji zaslon. iPad Air prihaja z osnovnimi aplikacijami, kot so Safari, Messages in Keynote, na App Storu pa je na voljo več kot milijon drugih.APPLE PENCIL IN MAGIC KEYBOARD — Apple Pencil Pro spremeni iPad Air v čudovito risalno platno in beležko. Apple Pencil (USB-C) je prav tako združljiv z iPad Air. Magic Keyboard ima odlično tipkarsko izkušnjo in vgrajen sledilnik, hkrati pa služi kot zaščitna prevleka za iPad. Dodatki se prodajajo ločeno.NAPREDNE KAMERE — iPad Air ima pokrajinsko 12 MP Ultra Wide sprednjo kamero, ki podpira Center Stage za videokonference ali epske selfije v načinu Portrait. 12 MP široka zadnja kamera z adaptivno True Tone bliskavico je odlična za zajemanje fotografij ali 4K videa. In dobite odličen zvok z dvojnimi mikrofoni studijske kakovosti in pokrajinskimi stereo zvočniki.POVEZLJIVOST — Wi-Fi 6E vam omogoča hitre brezžične povezave za hitre prenose fotografij, dokumentov in velikih video datotek. Povežite se z zunanjimi zasloni in več z USB-C priključkom.ODKLEPANJE S TOUCH ID — Touch ID je vgrajen v zgornji gumb, tako da lahko s svojim prstnim odtisom odklenete svoj iPad Air in se prijavite v aplikacije. Kaj je v škatli?iPad AirPolnilni kabel USB‑C (1 meter)
in stock
1.027,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Apple iPad Air 13 tablični računalnik, M2, 128GB, WiFi, siva (mv273hc/a)

Vrhunski tablični računalnik iPad Air predstavlja brezkompromisno zmogljivost. Poganja ga zmogljiv čip M2, ki bo poskrbel za brezhibno delo in zabavo. Osupljiv Liquid Retina zaslon z osvetlitvijo LED in tehnologijo IPS velikosti 33.02 cm (13") bo omogočil izjemen prikaz barv pri ločljivosti 2732 × 2048. Vgrajena zadnja in sprednja ultraširokokotna kamera z ločljivostjo 12 MP s Smart HDR 4 tehnologijo in samodejno stabilizacijo slike zagotavlja izjemno izkušnjo zajemanja slik in video posnetkov. Operacijski sistem iPadOS 17 pa vas bo navdušil s preprosto in brezhibno uporabo. Apple
Razpoložljivost je treba preveriti
1.028,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Apple iPad Air 13". Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Apple iPad Air 13". Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0195949253195)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki