Remington AC5700 sušilec las, 2200 W

Cena od 38,90 € do 52,99 €
Remington AC5700 sušilec las
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Remington AC5700 Copper Radiance AC Hairdryer sušilnik las

ODREZANE CENE – 30% popusta na izbrane aparate za osebno nego znamke Remington s promo kodo 24MDW4SI264 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Remington AC5700 Copper Radiance AC sušilnik las zagotovi gladke, svilnate in sijoče lase. Remington
Razpoložljivost je treba preveriti
44,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Sušilnik las REMINGTON AC5700 Radiance

Sušilnik las REMINGTON AC5700 Radiance Copper Radiance sušilnik z močjo 2200W vam omogoča hitre rezultate kot iz frizerskega salona, vse od poskočne pričeske do gladkega sijočega izgleda. Napredna keramična mrežica prepojena z bakrom je elegantni dodatek vašemu sušilniku za lase, ki omogoča enakomerno porazdelitev toplote. Z 90% več ionov* vedno uživajte v gladkih in bleščečih rezultatih vaših las brez štrlenja.Lastnosti:Napredna keramična mrežica prepojena z bakromMoč 2200W / 120 km/hAC Motor kvalitete frizerskega salonaIonsko regeneriranje - 90% več ionov*3 toplotne / 2 hitrostni nastavitviZares hladno sušenjeKoncentrator za hitro sušenjeDifuzorOdstranljiva in lahka za čiščenje zadnja mrežicaObešalna zanka za priročno shranjevanje3m dolg salonski kabelGarancija 3+1 let***v primerjavi s standardnim Remington 2200W sušilnikom **Dodatna 1-letna garancija ob registraciji izdelka na spletni strani https://remington-europe.com/HITRI REZULTATI KOT IZ FRIZERSKEGA SALONABi želeli sušenje kot iz frizerskega salona v udobju vašega doma? Zdaj lahko z Copper Radiance AC sušilnikom. Z močnim 2200W AC motorjem, ki piha zrak s hitrostjo 120 km/h, lahko uživate v hitrih rezultatih kot iz frizerskega salona z vsakim sušenjem.NAPREDNA KERAMIČNA MREŽICA PREPOJENA Z BAKROMV Copper Radiance AC sušilniku sta združena tako stil kot izvedbo. Ta modna barvna shema ne doda le modni navdih vaši rutini urejanja pričeske, temveč napredna keramična mrežica prepojena z bakrom prav tako poskrbi, da je toplota enakomerno razporejena.IONSKO REGENERIRANJEUživajte v laseh, ki so vedno mehki, zdravi in sijoči, zahvaljujoč Copper Radiance AC sušilniku, ki vam vsakič daje čudovite rezultate. Ionsko regeneriranje z 90% več ionov* omogoča sijaj las brez štrlenja, ki ste si ga vedno želeli.
in stock
52,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Remington AC5700 sušilec las. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Remington AC5700 sušilec las. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5038061110678)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki