Babyliss D773DE sušilec las, 2100 W

Cena od 49,99 € do 130,60 €
Babyliss D773DE sušilec las
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BaByliss D773DE sušilnik las

Babyliss sušilnik las z močjo 2100 W in najsodobnejšo napredno plazemsko ionsko tehnologijo zagotavlja močno, hitro sušenje z vidnim glajenjem; kot v salonu. BaByliss
Razpoložljivost je treba preveriti
59,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Sušilnik las BABYLISS D773DE

Sušilnik las BABYLISS D773DE2100 W visoko zmogljiv, super HTDC sušilec za lase z najsodobnejšo napredno plazemsko ionsko tehnologijo zagotavlja močno, hitro sušenje z vidnim glajenjem.Lastnosti:moč 2100 Wsuper HTDC motornapredna plazemska ionska tehnologijakompakten3 temperaturne / 2 hitrostni nastavitvigumb za mrzel zrakodstranljiv zadnji filterozek koncentriran nastavekrazpršilnik za definiranje kodrov2,5 m upogljivega električnega kabla3-letna garancijaPo uporabi Hydro-Fusion sušilnika za lase:86% uporabnic je reklo, da so njihovi lasje videti manj naelektreni*84% uporabnic je reklo, da njihovi lasje izgledajo v boljšem stanju*86% uporabnic je reklo, da so njihovi lasje bolj svilnati** Testirano v dvotedenskem obdobjuOdličen DC motorOmogoča izjemno hiter pretok zraka in s tem hitro sušenje las Lahka težaSušilnik tehta le 430g, zato se vam roke med sušenjem ne bodo utrudile.Dvojni ionski sistem za uravnoteženje vlageNapredna plazemska tehnologija uporablja dvojni ionski sistem za uravnoteženje vlage, ki združuje tako pozitivne kot negativne ione, ki skupaj hidrirajo lase in odpravijo naelektrenost, ko lase sušite in oblikujete.Nadzor nad sušenjem3 temperaturni in 2 hitrostni nastavitvi za nadzor nad varovanjem las pred pregrevanjem in hitrostjo sušenja  Gumb za mrzel zrakHitro ohladi lase in omogoča daljšo obstojnost stilsko osušenih las.   BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.
in stock
79,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BaByliss D773DE Fen za lase

BABYLISS D773DE Fen za lase BaByliss BaByliss
Razpoložljivost je treba preveriti
130,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Babyliss D773DE sušilec las. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Babyliss D773DE sušilec las. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0303005016533)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki