Rowenta CF471L

Cena od 53,90 € do 60,00 €
Rowenta CF471L
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ROWENTA CF471LF0 Waves Addict Karl Largerfeld kodralnik las

Kodralnik Rowenta CF471LF0 »Waves Addict K.Largerfeld« omogoča štiri čudovite pričeske za osupljiv slog, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Keramična prevleka omogoča lahkotno drsenje za enostavno in udobno oblikovanje, obenem so pa lasje gladki, obvljadljivi ter sijoči.
Razpoložljivost je treba preveriti
53,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Rowenta x Karl Lagerfeld CF471LF0 Waves Addict kodralnik las

Kodralnik za lase Rowenta x KARL LAGERFELD Waves Addict omogoča štiri čudovite pričeske za osupljiv slog, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Poiščite svoj popoln valovit videz s štirimi enostavnimi nastavitvami globine za videz naravno valovitih las, valovitih kot na plaži, rahlo valovitih ter velikih in glamuroznih valov. Šest digitalnih temperatur (do 210 °C), nastavljivih glede na tip las skupaj z izboljšanimi funkcijami omogočajo enostavno oblikovanje dan za dnem – vse to v ergonomski, modni zasnovi. Rowenta
Razpoložljivost je treba preveriti
59,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Rowenta CF471L. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Rowenta CF471L. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3121040087053)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki