WEBHIDDENBRAND Prirezovalnik brade T890E

Cena od 67,90 € do 129,50 €
WEBHIDDENBRAND Prirezovalnik brade T890E
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Strižnik brade BABYLISS T890E

Strižnik brade BABYLISS T890EObrežite, oblikujte in uredite celotno ali tridnevno brado z visoko zmogljivim BaByliss MEN T890E strižnikom za brado. Z visokokakovostnimi rezili iz japonskega nerjavečega jekla je mogoče celo goste brke natančno in čisto prirezati brez napora. Poganja ga litij-ionska baterija in japonska rezila. Vključuje zaščitno torbico.Lastnosti:žični / brezžičnilitij-ionska baterijarezila iz japonskega jekla2-urno polnjenje120-minutni čas delovanjanatančno vodilo za glavnik številčnica za prilagoditev dolžine0,5 mm - 12 mm, prilagoditev dolžine po 0,5 mm23 nastavitve dolžinetorba iz trde tkanine3-letna garancijaBabyliss MEN T890E iz japonske kolekcije je profesionalni prirezovalnik brade z 34 izjemno ostrimi rezili iz japonskega jekla za natančnejši rez. Zahvaljujoč litij-ionski bateriji lahko strižnik uporabljate do 120 minut brez električne energije. Hitro polnjenje v dveh urah. Na voljo imate tudi možnost hitrega polnjenja v 20 minutah za 20 minut uporabe. Visokokakovostna rezila iz japonskega jekla z dolgo življenjsko dobo kažejo popolno zmogljivost rezanja. Nastavek glavnika omogoča enakomerno prirezovanje s 24 natančnimi nastavitvenimi možnostmi za kratko strnišče ali dolgo brado. Vključuje vodilo za prirezovanje brade z 24 dolžinami reza od 0,5 mm do 12 mm v korakih po 0,5 mm za večjo natančnost. Poleg tega vključuje trdo ohišje za shranjevanje, krtačo za čiščenje in mazivo za rezila. Odstranljivo in pralno rezilo.BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih. 
in stock
82,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Prirezovalnik brade T890E

Prirezujte, oblikujte in oblikujte svojo brado ali strnišče z zmogljivim prirezovalnikom brade BaByliss z vrhunskimi rezili iz japonskega jekla. Za enostavno striženje tudi gostejših brad. Z Li-Ion baterijo za dolgotrajno in zmogljivo brezžično uporabo do 120 minut. Popolna napolnitev v 3 urah.
Razpoložljivost je treba preveriti
98,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BaByliss T890E Obrezovalnik brade

Prirezovalnik brade z vrvico/akumulatorski Litijevo-ionska baterija Čas uporabe: 120 minut Hitro polnjenje v 2 urah Čas polnjenja 20 minut = 20 minut delovanja Rezila iz japonskega jekla Zamenljivi nastavki Krmiljenje dolžine … BaByliss
Razpoložljivost je treba preveriti
129,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za WEBHIDDENBRAND Prirezovalnik brade T890E. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka WEBHIDDENBRAND Prirezovalnik brade T890E. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3030050153279)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki