Braun prirezovalnik obrvi FG1106

Cena od 31,99 € do 40,10 €
Braun prirezovalnik obrvi FG1106
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Prirezovalnik BRAUN FG1106

Prirezovalnik BRAUN FG1106 Mini natančni prirezovalnik Braun za obrvi je skrajno natančen prirezovalnik za ženske. Prirežite, uredite in oblikujte kadar koli in kjer koli. Majhen in kompakten za lažje prenašanje in uporabo na poti. Idealen za končne popravke in natančno oblikovanje v zadnji minuti. Ta večfunkcijska naprava se lahko uporablja tudi za odstranjevanje neželenih obraznih dlačic kjer koli na obrazu.Vsebina škatle: 1 × mini natančni prirezovalnik, 1 × glavniček za prirezovanje (5 mm), 2 × prirezovalna glava, 1 × zaščitni pokrovčekIzjemna natančnost: prirežite, uredite ali oblikujte svoje obrvi z zanesljivo natančnostjo. Kompaktna velikost za lažje prenašanje – popoln za urejanje videza, kadar ste na poti. Nadzor nad prirezovanjem: mini natančni prirezovalnik za ženske je opremljen z dvema zamenljivima glavama in enim 5-mm glavničkom za prirezovanje. Idealen za prirezovanje obrvi na enotno dolžino. Podrobno oblikovanje: izjemno natančna glava omogoča drobne, nežne popravke in podrobno oblikovanje obrvi. Oblikujte obrvi: ozka glava za oblikovanje obrvi je zasnovana za britje natančnih linij, oblik ali kontur. Vsestranski: večnamenska glava tega prirezovalnika se lahko uporablja tudi za odstranjevanje neželenih obraznih dlačic. Priložen je zaščitni pokrovček.Prirežite dlačice na enotno dolžinoGlavniček za prirezovanje vam omogoča, da obrvi prirežete na enotno dolžino 5 mm.Enostavno oblikovanjeGlava za oblikovanje obrvi ustvari natančne linije, oblike ali konture.Natančno oblikovanje podrobnostiZ natančno glavo hitro in natančno ustvarite prefinjene podrobnosti.Hitro in natančnoIntuitivna oblika omogoča uporabo, kot bi držali pero, za natančne in hitre rezultate.Zasnovan za uporabo na potiZ zaščitnim pokrovčkom za varno shranjevanje in uporabo, kadar ste zdoma.Pripravljen, kadar ste viDelovanje na enostavno zamenljivo baterijo AA. Na pot vam ni treba vzeti polnilnika.
in stock
31,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Braun FG1106 urejevalnik obrvi

ODREZANE CENE – 25% popusta na izbrane artikle za osebno nego znamke Braun s promo kodo 24MDW4SI288 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Mini natančni prirezovalnik Braun za obrvi, prirezovanje, urejanje in oblikovanje obrvi za ženske, pripomoček za oblikovanje kontur, odstranjevanje obraznih dlačic za ženske, prirezovalnik za obrvi za uporabo na poti Braun
Razpoložljivost je treba preveriti
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Braun FG1106 BELI TRIMER ZA OBRVI

BRAUN FG1106 BELI TRIMER ZA OBRVI Braun
Razpoložljivost je treba preveriti
40,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Braun prirezovalnik obrvi FG1106. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Braun prirezovalnik obrvi FG1106. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4210201423645)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki