Babyliss MT890E strižnik/strižnik nosih dlačic/strižnik za brado

Cena od 59,99 € do 140,20 €
Babyliss MT890E strižnik/strižnik nosih dlačic/strižnik za brado
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Urejevalnik BABYLISS MT890E

Urejevalnik BABYLISS MT890E Ustvarite svoj slog z visokozmogljivim urejevalnim setom 12 v 1 BaByliss MT890E iz nerjavečega japonskega jekla. Ne glede na to, ali oblikujete strnišče ali brado, oblikujete obrvi ali želite urediti nosne dlačice, ušesa ali dlake na telesu - s kompletom 12 v 1 lahko oblikujete svoj individualni videz. Poganja ga litij-ionska baterija in je 100% vodoodporen.Lastnosti:brezžični vodoodpornilitij-ionska baterijavodoodporni2-urni polnilni sistem120-minutni čas delovanja20-minutno kratko polnjenje za 20 minut delovanjaurejevalnik telesa z 3x nastavki (3-5-7mm)natančni trimer iz japonskega jekla z nastavljivim glavnikomnastavljiv glavnik za strniščepodroben trimer z 2x glavnikitrimer za nos in ušesa3-letna garancijaBaByliss MEN MT890E 12 v 1 multigroomer ima priloženih 12 snemljivih dodatkov s katerimi uredite brado, obrežete zalizce, popravite obrvi, odstranite dlake z nosu in ušes, negujte in redčite dlake na telesu. Set vsebuje 5 zamenljivih glav, enostavnih za namestitev s sukanjem: natančen obrezovalnik iz japonskega nerjavečega jekla, prirezovalnik za nos in ušesa, glavnik za strnišče, podroben trimer in urejevalnik telesa. Dodatki so izdelanih iz kakovostnih materialov, ki vsakič zagotavljajo popoln rezultat: glavnik za brado (2 - 14 mm); glavnika za strnišče za brado s 6 dolžinami (1 - 3,5 mm v korakih po 0,5 mm); 2 vodili za obrvi (3 mm, 5 mm); 3 vodila za urejevanje telesa (3mm, 5mm, 7mm). V primeru največje napolnjenosti urejevalnik MT890E deluje 120 minut, polnjenje baterije pa traja le 60 minut. Možnost tudi 20 minutnega kratkega polnjenja za 20 minut delovanja. Trpežna, ostra rezila iz japonskega nerjavečega jekla omogočajo izjemno mehko in lahkotno rezanje. Poleg tega je obrezovalnik MT890E vodoodporen in ga je zato mogoče uporabiti na vlažni koži, čiščenje pa postane tudi veliko lažje. Priložena je tudi torba za shranjevanje.BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las in brade, ne glede na vaš navdih.
in stock
89,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Multifunkcijski trimer MT890E

12 v 1 večnamenski set za prirezovanje z rezili iz trpežnega japonskega jekla. Prirezujte in oblikujte brado in dlake po telesu z eno napravo. Do 120 minut brezžičnega delovanja, popolna napolnitev v 2 urah.
Razpoložljivost je treba preveriti
107,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BaByliss MT890E Večnamenski trimer

BaByliss MT890E Akumulatorski večnamenski trimer Ustvarite svoj edinstven slog z večnamenskim japonskim trimerjem. BaByliss
Razpoložljivost je treba preveriti
140,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Babyliss MT890E strižnik/strižnik nosih dlačic/strižnik za brado. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Babyliss MT890E strižnik/strižnik nosih dlačic/strižnik za brado. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3030050153286)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki