Babyliss E756E strižnik

Cena od 18,99 € do 32,99 €
Babyliss E756E strižnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Strižnik BABYLISS E756E

Strižnik BABYLISS E756EElegantnen žični strižnik BaByliss MEN E756E s tehnologijo natančnih rezil nudi gladko rezanje in briljantno ergonomijo za popolno enostavnost uporabe. Kot nalašč za domače striženje s super ostrimi rezili iz nerjavečega jekla in z izbiro devetih dolžin za različne frizure. LASTNOSTI:žični lahek rezila iz nerjavečega jekla 8 vodil za glavnik9 dolžin 0,5-25mmčistilna krtačaoljetorbica za shranjevanje3-letna garancijaODNESITE STRIŽNIK NA POTStrižnik E756E ima spremenljivo napetost, zato ga lahko uporabljate tudi v tujini (v območju od 100 V do 240 V). To je zelo priročna lastnost, če veliko potujete.OHRANITE DOLGOTRAJNO FRIZURO ZAHVALJUJOČ JEKLENIM REZILOMRezila v modelu E756E so izdelana iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč temu ne zagotavljajo le učinkovitega striženja, temveč tudi njihov dolgotrajni učinek.Za striženje las na želeno dolžino med 0,5 in do 25mm uporabite strižnik BaByliss E756E. Osem glavnikov vam omogoča, da jih prilagodite vrsti frizure in tipu las. Glavniki se zaklenejo s klikom, da ostanejo stabilni. Na voljo imate tudi 5-stopenjski nadzor senčenja. Vzdrževanje čistoče strižnika je zelo enostavno, zahvaljujoč dejstvu, da je britvica odstranljiva in jo lahko enostavno operete pod tekočo vodo. Zelo udoben je tudi za vsakdanjo uporabo, saj je lahek in oblikovan tako, da se popolnoma prilega roki. 2 metra dolg kabel vam bo omogočil prosto gibanje med delom.BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.
in stock
18,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BaByliss Men E756E strižnik za lase

ODREZANE CENE – 30% popusta na izbrane artikle za osebno nego znamke BaByliss s promo kodo 24MDW4SI289 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Elegantnen žični strižnik BaByliss MEN E756E s tehnologijo natančnih rezil nudi gladko rezanje in briljantno ergonomijo za popolno enostavnost uporabe. Kot nalašč za domače striženje s super ostrimi rezili iz nerjavečega jekla in z izbiro devetih dolžin za različne frizure. BaByliss
Razpoložljivost je treba preveriti
32,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Babyliss E756E strižnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Babyliss E756E strižnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0303005015320)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki