INFANTINO Otroški stol 4v1 Grow-With-Me

Cena od 87,06 € do 185,01 €
INFANTINO Otroški stol 4v1 Grow-With-Me
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Infantino Otroški visok stol 4v1 Rasti-z-menoj

Otroški stolček s čudovitim dizajnom se lahko uporablja kot visok stol, sedež za visok stol in nizek stolček za malčke. Snemljiv jedilni pult vključuje silikonsko podlogo, ki jo je mogoče pomivati v pomivalnem stroju. Infantino
Razpoložljivost je treba preveriti
87,06 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

INFANTINO Otroški stol 4v1 Grow-With-Me

Otroški jedilni stol v čudovitem dizajnu ponuja uporabo kot visok stol, blazino za stol in nizek stol za malčke. Odstranljiva jedilna miza vključuje silikonsko podlogo, ki jo lahko pomivate v pomivalnem stroju. Naslon, jedilna miza in naslon za noge so nastavljivi glede na starost in velikost otroka. Penasto oblazinjenje stola nudi udobje za otroka in enostavno vzdrževanje za starše. Otrok je za največjo varnost privezan na stol. Sprednje noge stola so opremljene s kolesi za enostavno premikanje stola. Primerno za otroke od 6 mesecev.
out of stock
185,01 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za INFANTINO Otroški stol 4v1 Grow-With-Me. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka INFANTINO Otroški stol 4v1 Grow-With-Me. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0773554030570)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki