Stojalo za perilo Pegasus 150 Solid Slim – LEIFHEIT

Cena od 46,90 € do 47,80 €
Stojalo za perilo Pegasus 150 Solid Slim – LEIFHEIT
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Stojalo za perilo Pegasus 150 Solid Slim – LEIFHEIT

Nobeno gospodinjstvo ne more brez ustreznega stojala za sušenje. Pustite se zapeljati visoki kakovosti, ki jo uteleša nemška blagovna znamka LEIFHEIT. To stojalo Pegausus ni nič drugačen. Katere so njegove glavne prednosti? - Stabilno stojalo s stranicami na tečajih (višina 105 cm), ki vam omogoča do 15 m sušilne površine, kar zadostuje za do 1,5 pralnega stroja perila, - zaradi širine 55 cm je zelo enostaven za rokovanje, tudi ko je razgrnjen, - idealen za notranjo in zunanjo uporabo, - lahko se uporablja tudi za obešanje dolgih oblačil, - dve sponki easyclips sta idealni za obešanje spodnjega perila.
in_stock
46,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Leifheit Pegasus 150 Solid Slim sušilnik perila

Sušilnik perila Pegasus 150 Solid Slim BLACK proizvajalca Leifheit. Zasnova s stranicami na tečajih. Širina sušilnega stroja je le 55 cm. Do 15 m sušilne površine. Primerna je za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Možnost obešanja dolgih kosov oblačil. Leifheit
Razpoložljivost je treba preveriti
47,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Stojalo za perilo Pegasus 150 Solid Slim – LEIFHEIT. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Stojalo za perilo Pegasus 150 Solid Slim – LEIFHEIT. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4006501816900)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki