Tommee Tippee Napredni komplet otroških stekleničk ANTI-COLIC s čopičem

Cena od 45,90 € do 54,62 €
Tommee Tippee Napredni komplet otroških stekleničk ANTI-COLIC s čopičem
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Advanced set stekleničk za novorojenčke s čopičem, 8 kosov

Steklenička Tommee Tippee ANTI-COLIC Advanced ponuja najučinkovitejšo rešitev za dojenčke, ki so nagnjeni h kolikam. Patentiran ventil proti kolikam zagotavlja popolno praznjenje zraka med hranjenjem in omogoča dojenčku popolno sesanje brez požiranja zraka. Edinstvena silikonska duda med dojenjem zvesto posnema materine dojke, kar mamicam omogoča preprosto in varno kombiniranje dojenja in hranjenja po steklenički. Funkcija nadzora temperature mleka v steklenički opozori starše, če je tekočina toplejša od priporočenih 37°C. Za enostavno čiščenje steklenice vsebujejo tudi ozko dolgo krtačko za čiščenje cevi ventila. Nadomestni silikonski cuclji za te stekleničke imajo tudi oznako Advanced Anti-Colic.
out of stock
46,51 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tommee Tippee NAPREDNI ZAČETNI KOMPLET PROTI KOLIKAM

Tommee Tippee ADVANCED začetni komplet proti kolicam Za starše ni nič pomembnejšega kot udobje in dobro počutje njihovega otroka. Zato smo v naši najnovejši inovativni steklenički Tommee Tippee anti-colic uporabili večkrat nagrajeni cucelj, ki posnema žensko dojko. Tommee Tippee
Razpoložljivost je treba preveriti
54,62 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tommee Tippee Napredni komplet otroških stekleničk ANTI-COLIC s čopičem. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tommee Tippee Napredni komplet otroških stekleničk ANTI-COLIC s čopičem. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5010415226099)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki