Avent steklenička steklena Natural Response SCY930/01, 120ml

Cena od 11,90 € do 23,10 €
Avent steklenička steklena Natural Response SCY930/01
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Philips Avent SCY930/01 steklena steklenička, 120 ml, Natural Response

Dodatni 20% popust na izbrane artikle s promo kodo HAPPYBABY20. Akcija velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Avent SCY930/01 steklena steklenička, 120 ml, Natural Response, deluje usklajeno z naravnim ritmom hranjenja vašega dojenčka, zato je lažje kombinirati dojenje in hranjenje po steklenički. Ko dojenček naredi premor za požiranje in dihanje, tudi mleko neha iztekati. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
12,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Steklenička Philips AVENT Natural Response 120 ml, 0m+

Steklenička Natural Response podpira otrokov ritem pitja, tako kot dojka. - Steklenica 120 ml, 0m+ - Nov nastavek za stekleničke Natural Response otroku omogoča sesanje, požiranje in dihanje, tako kot pri pitju iz dojke. - Enostavna kombinacija dojenja in hranjenja po steklenički. - Ventil proti kolikam. - Oblika prsi, ki ne kaplja. Podpira otrokov naravni ritem pitja Duda Natural Response spušča mleko le, ko dojenček aktivno pije. To omogoča otroku, da pije, požira in diha v naravnem ritmu, kot na dojki. Zahvaljujoč temu lahko enostavno kombinirate dojenje in hranjenje po steklenički. Preprosta kombinacija dojenja in hranjenja po steklenički - Naravna pritrditev zahvaljujoč bradavici v obliki prsi - Duda spušča mleko, ko dojenček aktivno pije Druge ugodnosti - Izberite dudo s pravim pretokom za vašega otroka - Dizajn dude preprečuje kapljanje, polivanje in izgubo mleka - Združljivo z naborom izdelkov Philips Avent - Enostaven za oprijem za majhne roke - Enostaven za uporabo, čiščenje in hitra montaža - dude in stekleničke Natural Response ne vsebujejo BPA - Bodite potrpežljivi in pustite otroka, da se navadi - Zahvaljujoč ventilu zrak ne prodre v otrokov trebušček - Zasnovan za zmanjšanje tveganja kolik in nelagodja Duda Natural Response Duda Natural Response deluje v skladu z otrokovim naravnim ritmom hranjenja, zato lahko preprosto kombinirate dojenje in hranjenje po steklenički. Duda ima edinstveno odprtino, ki izpušča mleko le, ko dojenček aktivno pije. Torej, ko si dojenček vzame odmor za požiranje in dihanje, se tudi tok mleka ustavi. Naravno prileganje Široka, mehka in prožna duda je zasnovana tako, da posnema obliko in občutek dojke ter otroku pomaga pri prisojanju in hranjenju. Ventil proti kolikam Ventil proti kolikam je zasnovan tako, da med hranjenjem zadržuje zrak iz otrokovega trebuščka, kar pomaga pri lajšanju kolik in nelagodja. Duda brez kapljanja Luknjica na dudi je namenjena sproščanju mleka le pri hranjenju dojenčka. Tako lahko preprečite razlitje mleka, ne glede na to, ali ste doma ali na poti. Enostaven za uporabo in čiščenje Širok vrat steklenice omogoča enostavno polnjenje in pranje. Steklenica ima le nekaj delov, zato jo lahko hitro in enostavno sestavite. Enostaven za držanje Ergonomska steklenička je preprosta za oprijem pod katerimkoli kotom in zagotavlja maksimalno udobje med hranjenjem. Enostavno držanje za vaše in otrokove majhne roke. Združljivo s široko paleto izdelkov Združite našo prsno črpalko, stekleničke in skodelice ter ustvarite izdelek po svojih trenutnih potrebah. Brez BPA Stekleničke Philips Avent Natural so narejene iz materiala brez BPA. Poiščite pravi pretok seskov Vsak otrok se drugače hrani in se razvija na svoj način. v svojem tempu. Zasnovali smo različne stopnje pretoka, tako da lahko najdete pravo za svojega otroka in ustrezno prilagodite stekleničko. Vse dude Natural Response so izdelane iz mehkega silikona.
in stock
14,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Avent Steklenička Natural Response 120 ml +0m steklo

Steklena steklenička Natural Response podpira ritem dojenčkovega pitja, tako kot pri prsih.
Razpoložljivost je treba preveriti
23,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Avent steklenička steklena Natural Response SCY930/01. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Avent steklenička steklena Natural Response SCY930/01. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103990758)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki