Attitude gel za pranjem z vonjem Sweet Lullaby, 1050 ml

Cena od 13,45 € do 20,30 €
Attitude gel za pranjem z vonjem Sweet Lullaby
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ATTITUDE Pralni gel za otroke Sweet Lullaby 1050 ml (35 pranj)

Zelo učinkovit detergent, ki je bil razvit posebej za pranje oblačil naših malčkov. Kot pri drugih izdelkih blagovne znamke ATTITUDE ste tudi vi lahko 100% prepričani, da pralni gel vsebuje samo snovi, ki so prijazne do našega zdravja. Odlično opere perilo celotne družine. Lastnosti Visoko koncentriran - paket zadošča za 35 pralnih doz, kar je več kot je standardno za paket te velikosti. Deluje zelo dobro tudi pri nizkih temperaturah. Uporaben v pralnem stroju in za ročno pranje. Lahko se uporablja na naravnih in sintetičnih materialih. Primeren je tako za belo kot pisano perilo Z zelo prijetno naravno dišavo Sweet Lullaby. Ta dišava je otroška, nežna, pomirjujoča in bo navdušila vso družino. Narejeno iz naravnih virov, ekološko, hipoalergeno. Vsebuje več kot 95 % biorazgradljivih sestavin. Posoda, ki jo je mogoče 100 % reciklirati. Odsotnost škodljivih snovi (kot so fosfati, optična belila, barvila) testira neodvisen laboratorij. Ima certifikat EcoLogo, ki potrjuje okolju prijaznost. V izdelkih ATTITUDE boste našli le sestavine, ki so nežne do našega zdravja (»sestavine brez skrbi«), brez kompromisov. Specifikacija: Pakiranje: 1.050 ml (35 pralnih doz). Država izvora: Kanada. Sestava: anionske površinsko aktivne snovi, pridobljene iz kokosa (5-15%), neionske površinsko aktivne snovi, pridobljene iz koruze in kokosa (5-15%), natrijev citrat (<5%), natrijev glukonat (<5%), dišave iz naravnih virov ( <5%), voda (>30%). Zakaj ATTITUDE? ATTITUDE razvija izdelke, ki vsebujejo le sestavine, ki so zdravju prijazne, brez kompromisov. Čeprav so kemikalije in toksini, ki povzročajo raka, še vedno zakonsko dovoljeni v kozmetičnih in gospodinjskih izdelkih, jih v izdelkih znamke Attitude ne boste našli. Naravni izdelki blagovne znamke ATTITUDE so edinstveni ne le zaradi skrbi za zdravje ljudi in okolja, temveč tudi zaradi čudovite arome in sposobnosti penjenja. Dišave prihajajo izključno iz naravnih virov. Originalna otroška embalaža bo razveselila tudi nas odrasle.
out of stock
13,45 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Attitude ATTITUDE Pralni gel za otroke z vonjem Sweet Lullaby, 1050 mL

Zelo učinkovit detergent, ki je bil razvit posebej za pranje perila vaših otrok. Kot pri drugih izdelkih blagovne znamke ATTITUDE se lahko tudi pri pralnem gelu 100% zanesete, da vsebuje snovi, ki so varne za vaše zdravje. Odličen za pranje perila za vso družino. Zelo koncentriran. Attitude
Razpoložljivost je treba preveriti
14,59 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Attitude Gel za pranje za otroke z vonjem Sweet Lullaby 1050 ml (35 pranj)

Zelo učinkovit detergent, ki je bil razvit posebej za pranje perila naših najmlajših. Attitude
Razpoložljivost je treba preveriti
20,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Attitude gel za pranjem z vonjem Sweet Lullaby. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Attitude gel za pranjem z vonjem Sweet Lullaby. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0626232420371)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki