Attitude gel za pranje brez vonja, 1050 ml

Cena od 13,45 € do 14,69 €
Attitude gel za pranje brez vonja
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ATTITUDE Pralni gel za otroke brez dišav 1050 ml (35 pranj)

Zelo učinkovit detergent, ki je bil posebej razvit za pranje naših najmlajših. Brez vonja. Kot pri drugih izdelkih ATTITUDE se lahko tudi v pralnem gelu 100% zanesete na snovi, ki so prijazne do našega zdravja. Popolnoma opere spodnje perilo celotne družine. Lastnosti: Močno koncentriran paket zadostuje za 35 pralnih odmerkov, kar je več, kot je običajno za tovrstna pakiranja. Zelo dobro deluje tudi pri nizkih temperaturah. Lahko se uporablja v pralnem stroju in za ročno pranje. Lahko se uporablja na naravnih in sintetičnih materialih. Primeren je tako za belo kot barvno perilo. Izdelano iz naravnih virov, ekološko, hipoalergeno. Vsebuje več kot 95% biološko razgradljivih komponent. 100% posoda, ki jo je mogoče reciklirati. Odsotnost škodljivih snovi (kot so fosfati, optična belila, barvila) preizkusi neodvisni laboratorij. Ima certifikat EcoLogo, kar potrjuje okolju prijaznost. V izdelkih ATTITUDE boste našli brezskrbne sestavine brez kompromisov. Specifikacija: Pakiranje: 1.050 ml (35 pranj). Država izvora: Kanada. Sestavine: anionske površinsko aktivne snovi, pridobljene iz kokosa (5-15%), neionske površinsko aktivne snovi, pridobljene iz koruze in kokosa (5-15%), natrijev citrat (<5%), natrijev glukonat (<5%), vonj, pridobljen iz iz naravnih virov (<5%), vode (> 30%). Zakaj STAV? ATTITUDE brez kompromisov razvija izdelke, ki vsebujejo samo sestavine, ki so prijazne do zdravja ljudi. Čeprav rakotvorne kemikalije in toksini še vedno zakonito dopuščajo kozmetiko in izdelke za gospodinjstvo, jih v izdelkih Attitute ne boste našli. Naravni izdelki blagovne znamke ATTITUDE niso edinstveni ne le zaradi spoštovanja človekovega zdravja in okolja, ampak tudi zaradi čudovitega vonja in sposobnosti pene. Vonji prihajajo izključno iz naravnih virov. Originalna otroška embalaža bo osrečila tudi nas odrasle.
out of stock
13,45 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Attitude Fragrance-free pranlo gel brez vonja, 1050 mL

Pralni prašek brez vonja, ki je bil razvit posebej za pranje perila najmlajših. Tako kot pri drugih izdelkih ATTITUDE se lahko zanesete, da pralni gel vsebuje le sestavine, ki so 100 % prijazne našemu zdravju. Odličen za pranje perila za vso družino. Zelo koncentriran. Attitude
Razpoložljivost je treba preveriti
14,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Attitude gel za pranje brez vonja. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Attitude gel za pranje brez vonja. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0626232420333)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki