Samsung HW-C450 soundbar

Cena od 162,90 € do 199,99 €
Samsung HW-C450 soundbar
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Samsung HW-C450/EN zvočni sistem

Soundbar s 20,32 cm (6,5") aktivnim brezžičnim nizkotoncem. Skupna zvočna moč 300 W, sestava kanalov 2.1, 3 zvočniki, Dolby Digital 2.0ch, DTS 2.0, izbira načinov zvoka, vključno z Game Mode in Adaptive Sound Lite, Bluetooth 4.2 brezžična tehnologija. Povezljivost 1× USB 2.0, digitalni optični zvočni vhod. V paketu je tudi stensko držalo. Samsung
Razpoložljivost je treba preveriti
170,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Zvočnik soundbar SAMSUNG HW-C450

Izboljšajte izkušnjo zvoka z močnim basom*Slike so simulirane in namenjene le za ponazoritev. Televizor je naprodaj posebej.Privlačna zvočna tehnologija, ki premika zvok okrog vasDolby Audio / DTS Virtual:XDTS Virtual X ustvari prostorski 3D-zvok, ki vključuje občutek višine, preko tehnik za obdelavo zvoka.Globoki in bogati basi z brezžičnim nizkotonskim zvočnikom Nizkotonski zvočnik je vključenVključeni nizkotonski zvočnik se poveže brezžično in prinaša brezhiben in zmogljiv zvok iz vseh kotov v prostoru.Večji bas, večji občutkiOjačevalec basaZa tiste, ki si želijo dodaten bas, način ojačevalca basa poudari najnižje tone in doda še več razburljivosti vaši izkušnji gledanja.Zvok, natančno prilagojen vaši najljubši vsebiniLahek prilagodljiv zvokLahek prilagodljiv zvok analizira skladbe in optimizira zvok določeni vsebini. Tako slišite razločen in podroben zvok, ne glede na to, kaj gledate.Slišite bolje, igrajte boljeIgralni načinIgralni način samodejno odstrani moteč hrup in optimizira zvoke, da lahko natančno določite njihove lokacije, ter vam tako zagotavlja prednost pri igranju.*Igralna konzola je naprodaj posebej.Slišite dialoge, ne da bi motili drugeNočni načinNočni način je idealen za gledanje pozno ponoči. Znižajte decibele ponoči in zmanjšajte bas, ko drugi spijo.Ujemite vsako besedo in razločno slišite dialogeIzboljšanje glasuNastavite funkcijo izboljšanja glasu za optimizacijo glasu v vsebini, da bo dialog jasen in ga bo enostavno slišati, tudi ob nižji glasnosti.Brezžična povezava zvočnika soundbar s televizorjemBluetooth® povezava s televizorjemAli kabel, ki poteka od zvočnika Soundbar do vašega televizorja, moti vaš interier? Enostavno uporabite Bluetooth za brezžično povezavo zvočnika Soundbar z vašim Samsung televizorjem.*Preverite, ali vaš televizor podpira povezavo Bluetooth.En daljinski upravljalnik za popoln nadzorNe potrebujete več daljinskih upravljalnikov. Ključne funkcije zvočnika Soundbar, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljinskim upravljalnikom svojega televizorja Samsung prek njegovega uporabniškega vmesnika.*Funkcija in oblika daljinca sta odvisni od modela televizorja in regije. Preverite, ali je vaš daljinec združljiv s povezavo Bluetooth.Brezžični zvokZdružljivo z brezžičnim prostorskim zvokomSoundbar zvočniku dodajte Samsungove brezžične zadnje zvočnike in ga spremenite v sistem prostorskega zvoka za boljšo kinematografsko izkušnjo.* Komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov Samsung je mogoče kupiti ločeno. (SWA-9200S, SWA-9100S). ** Brezžični modul sprejemnika zahteva napajalni kabel. Zadnji zvočniki so z modulom povezani s kablom. (SWA-9100S)*** SWA-9200S zahteva napajalni kabel, da se lahko poveže z zadnjim desnim zvočnikom, dva zvočnika pa sta povezana z žicami.
in stock
199,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Samsung HW-C450 soundbar. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Samsung HW-C450 soundbar. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8806094906400)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki