Target nahrbtnik Superlight Ergo, Allover (16286)

Cena od 20,67 € do 49,98 €
Target nahrbtnik Superlight Ergo
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Šolski nahrbtnik Target, modro-črne kocke

Napreden šolski nahrbtnik posebej razvit za želje šolarjev!Nahrbtnik znamke Target podpira pokončno držo. Zaradi ergonomskega koncepta raste z otroki. Iz vodoodpornega materiala. Višino naramnic je mogoče individualno nastaviti. Medenični in prsni trak podpirata pravilno porazdelitev teže na celotnem hrbtu. Zračno in zelo udobno oblazinjenje na hrbtu in naramnicah Notranjost je dvokomorna in omogoča enostaven dostop. Obe komori sta ločeni s pregrado za pregledno shranjevanje šolskih potrebščin. Na obeh straneh nahrbtnika sta žepa za plastenko. Sprednji žep je opremljen s praktičnim organizatorjem, vključno s plastičnim karabinom za ključe, v zgornjem delu pa odprtino za slušalke. Dno nahrbtnika je čvrsto, nahrbtnik je stabilen. Velika mehka zanka za obešanje. Trakovi na sprednji strani za namestitev rolke. Zahvaljujoč odsevnim conam je dobro viden. Popoln funkcionalen nahrbtnik idealen za učence 2. razreda osnovne šole. Dimenzije : širina 32 cm x globina 18 cm x višina 41 cm. Teža : 980 g. Prostornina : 22 l. Sestava materiala : 100% poliester.
out of stock
20,67 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Target nahrbtnik Superlight Ergo, Allover (16286)

Nahrbtnik Superlight Ergo s prostornino 25 L je idealen za shranjevanje šolskih ali drugih pripomočkov. Ponaša se z zračnim hrbtiščem, ki je dodatno podloženo, stranskimi žepi in odsevniki. Dimenzije 44×32×18 cm. Target
Razpoložljivost je treba preveriti
43,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Target nahrbtnik Superlight Ergo. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Target nahrbtnik Superlight Ergo. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3838622162861)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki