Target Angry Birds, kvadratna, 17543

Cena od 16,39 € do 47,29 €
Target Angry Birds
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Target Ciljna aktovka, Jezne ptice, rdeče-modre

Angry Birds – aktovka za 1. in 2. razred znamke Target , barva rdeča / modra. Target
Razpoložljivost je treba preveriti
16,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Šolska aktovka Target, Angry Birds, rdeče-modra

Šolska aktovka je namenjena 1. - 2. razredu osnovne šole in se lahko pohvali s kakovostno izdelavo ter njeno prilagojenostjo maksimalni varnosti otrok, ki jo nosijo na hrbtu. Ima odsevne elemente in odsevnik na zaponki. Anatomsko oblikovan bandažni hrbet in funkcionalno oblikovane nastavljive naramnice zagotavljajo udobje in udobje otroka na poti v šolo in iz nje.Vsebina nahrbtnika je pred dežjem zaščitena z oblikovano prevleko. Notranji prostor, vključno s karabinom za ključe, je razdeljen s predalom na manjše odlagalne enote, namenjene za učbenike, zvezke ali druge šolske potrebščine. Manjše predmete lahko pospravite v stranske žepe, ki se zapirajo z zadrgo, sprednja termo torba za malico. Praktičen trak prevlečen s plastiko za enostavno kratkotrajno nošenje ali obešanje.Atraktiven dizajn aktovke bo navdušil in razveselil vsakega otroka! Velikost aktovke : 39 x 36 x 18 cm. Teža : 1,729 g. Sestava materiala : 100% poliester.
out of stock
26,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

torba Angry Birds, kvadratna, 17543

Kvadratna šolska torba Target Angry Birds 17543 z ergonomsko oblikovanim hrbtiščem, prostorno notranjostjo in dodatnim sprednjim žepom za shranjevanje copat. Dimenzije 39 × 30 × 21 cm, teža 1,29 kg.
Razpoložljivost je treba preveriti
47,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Target Angry Birds. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Target Angry Birds. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3838622175434)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki