Šolska torba za prvo triado Premium Light JURASSIC WORLD

Cena od 85,49 € do 102,58 €
Šolska torba za prvo triado Premium Light JURASSIC WORLD
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Oxybag šolski nahrbtnik PREMIUM LIGHT Jurassic World

Šolski nahrbtnik ** iz serije Premium Light je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkejšimi trakovi zagotavlja pravilno prileganje otroškemu hrbtu. Zaradi **lahkega materiala tehta aktovka le 900 g. Zato je popolna prva aktovka za vašega malega šolarja. Oxybag
Razpoložljivost je treba preveriti
85,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PREMIUM LIGHT šolski nahrbtnik Jurassic World

Šolski nahrbtnik Premium Light ponuja kakovost, prostor za šolske potrebščine in lahek dizajn za udobnejše nošenje. Zaradi lahkega materiala nahrbtnik tehta le 900 g. Podloga je izdelana iz prijetnega zračnega materiala, široki zmehčani trakovi so oblikovani tako, da se popolnoma prilegajo in enakomerno obremenijo otrokova ramena. Za udobnejše nošenje je nahrbtnik opremljen tudi z zateznimi in prsnimi trakovi. Nahrbtnike bodo veseli predvsem najmlajši šolarji z višino 121 cm ali več. Na voljo so tudi praktični odsevni elementi, notranja pregrada in veliko število žepov. Prostornina: 27 l.
out of stock
102,58 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Šolska torba za prvo triado Premium Light JURASSIC WORLD. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Šolska torba za prvo triado Premium Light JURASSIC WORLD. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8596424163084)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki