LEGO Ninjago Red Easy - šolska aktovka

Cena od 74,00 € do 93,20 €
LEGO Ninjago Red Easy - šolska aktovka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Ninjago Red Easy - šolska aktovka

Odlična in prostorna šolska aktovka s številnimi praktičnimi funkcijami. Ta lahka šolska aktovka ima dovolj prostora za vse vaše knjige ali zvezke, škatlo za prigrizke in steklenico vode. Na straneh sta 2 mrežasta žepa, spredaj majhen žep, v katerega zlahka pospravite LEGO peresnico. Za visoko udobje pri nošenju boste v aktovki našli notranji predal za težje predmete, ki jih bo držal na hrbtu in s tem poskrbel za enakomerno porazdelitev teže, dodatno podložene nastavljive naramnice in nastavljiv prsni trak. V aktovki ne boste našli samo urnika, ampak tudi obesek za ključe, na katerega lahko pritrdite na primer LEGO denarnico ali LEGO žepek. Šolska aktovka EASY ima trden pokrov s plastično ključavnico, ki se enostavno odpre z eno roko. Za ohranitev stabilnosti aktovke pri odprtem pokrovu so na spodnji strani ojačanega dna nameščene plastične nogice, ki hkrati ščitijo aktovko pred umazanijo in vlago. Aktovka je izdelana iz materiala, ki odbija vodo in umazanijo, odsevni elementi so nameščeni na vseh straneh aktovke. Opis aktovke: moderen dizajn z LEGO motivom lahka konstrukcija, teža le 790 g ergonomsko oblikovan hrbet pokrov s plastično ključavnico, prostoren glavni žep nastavljive oblazinjene naramnice z odsevnimi trakovi za večjo varnost sprednji žep za peresnico nastavljiv prsni pas ojačano dno z nogami za boljšo stabilnost in zaščito pred umazanijo in vlago predal za težje predmete, ki jih drži tesno ob hrbtu in zagotavlja enakomerno porazdelitev teže zaponka za ključe, urnik in ploščica z imenom v aktovki 2 stranska mrežasta žepa, npr. na 0,5 l plastenko Dimenzije: 29 x 39 x 22 cm (Š x V x G) Teža: 790 g Prostornina: 18 l Material: poli 300D rPET w-WR (100% poliester)
in stock
84,11 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO Bags Ninjago Red Easy šolska torba

Velika in prostorna šolska torba s številnimi praktičnimi funkcijami. Ta lahka šolska torba ima veliko prostora za vse knjige ali učbenike, škatlo za prigrizke in steklenico z vodo. EASY Šolska aktovka ima trden pokrov s plastično ključavnico, ki ga je mogoče enostavno odpreti z eno roko. Ojačano dno z nogami torbo ščiti pred umazanijo in vlago. Odsevni elementi so nameščeni na vseh straneh nahrbtnika. LEGO Bags
Razpoložljivost je treba preveriti
93,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO Ninjago Red Easy - šolska aktovka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO Ninjago Red Easy - šolska aktovka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5711013116330)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki