LEGO CITY Police Adventure - Trolley šolski nahrbtnik

Cena od 25,30 € do 65,42 €
LEGO CITY Police Adventure - Trolley šolski nahrbtnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Bags CITY Police Adventure - Trolley šolski nahrbtnik

Ta nahrbtnik 2 v 1 se lahko nosi kot nahrbtnik ali kot kovček na kolesih in ponuja veliko odličnih funkcij. Če ga želite uporabljati kot prtljago na kolesih, preprosto skrijete naramnice v zadnji žep in izvlecite ročaj. V zadnjem žepu se skriva tudi zaščitna prevleka za kolesa, ki preprečuje umazanijo na zadnji strani. LEGO Bags
Razpoložljivost je treba preveriti
25,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Ninjago Green – nahrbtnik na vozičku

Ta nahrbtnik 2 v 1 lahko nosite kot nahrbtnik ali kot prtljago na kolesih in ponuja veliko odličnih funkcij. Če ga želite uporabljati kot prtljago na koleščkih, enostavno skrijete naramnice v zadnji žep in izvlečete ročaj. V žepu na zadnji strani se skriva tudi zaščitna prevleka za kolesa proti umazaniji hrbta. Nahrbtnik ima oblazinjen zadnji del z nastavljivimi naramnicami. Glavni žep vsebuje predal za težje predmete, ki jih bo držal tesno ob hrbtu in poskrbel za enakomerno porazdelitev teže. Zahvaljujoč močni, ojačani spodnji plošči lahko torba stabilno stoji tudi z odprtim pokrovom, zato omogoča enostaven dostop in hiter pregled njene vsebine. V sprednji žep lahko spravite torbico ali druge pomembne predmete. Za zagotavljanje največje možne varnosti ima nahrbtnik na vseh straneh odsevne elemente. Zaradi tega je idealen tako za šolo kot za potovanja. Opis izdelka: Glavni prostoren žep z zadrgo in sprednji manjši žep Nastavljive, oblazinjene naramnice Podložen žep na zadnji strani za skrivanje naramnic Kolesa z zložljivim ročajem Zaščitna prevleka za kolesa proti umazaniji zadnje strani Odsevni elementi na vseh straneh nahrbtnika Predal za shranjevanje težjih predmetov ob hrbtu zagotavlja enakomerno porazdelitev teže Zunanji žep za steklenico z vodo, notri potiskana ploščica z imenom LEGO kocka 1x1 kot snemalnik na zadrgo Stranske zanke za pritrditev osebnih dodatkov Dimenzije: 26 x 40 x 23 cm (ŠxVxG) Prostornina: 15L Teža: 1365 g Material: Poly 300D rPET w/WR (100% poliester)
in stock
65,42 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO CITY Police Adventure - Trolley šolski nahrbtnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO CITY Police Adventure - Trolley šolski nahrbtnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5711013098117)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki