Yedoo skiro Wzoom, turquoise

Cena od 183,89 € do 199,30 €
Yedoo skiro Wzoom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Skuter Yedoo Yedoo Wzoom - turkizna

Wzoom bo skrajšal čakanje vsem otrokom, ki bi že morali biti odrasli, da bi lahko šli spat ob devetih, jedli samo pico in se vozili s tovornjakom. Wzoom je zrasel, videz in hitrost v primerjavi z modeli za odrasle. Je pa ostal lahek in enostaven za uporabo ter s primernimi dodatki pripravljen na daljša potovanja izven mesta. Wzoom bo odličen partner za vsako avanturo, skrivnost in kjer se starši lahko smejijo. In v resnici se lahko z nosilnostjo 100 kg vsak odrasel, ki bi rad šel spat ob devetih, samo vozil na njem, jedel samo pico in vozil tovornjak. Za kolesarje, stare 6+. Nosilnost do 100 kg.
in stock
183,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Yedoo skiro Wzoom, turquoise

Z otroškim skuterjem Wzoom iz blagovne znamke Yedoo se bodo vaši otroci počutili kot majhni odrasli. Skuter je primeren za otroke od 6. leta, a zaradi svoje nosilnosti lahko prevaža tudi odraslo osebo. Lahka, enostavna za uporabo je primerna za mesto in širše. Wzoom bo za vašega otroka postal odličen partner za zabavo zunaj. Yedoo
Razpoložljivost je treba preveriti
199,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Yedoo skiro Wzoom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Yedoo skiro Wzoom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595142612416)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki