Hamax Voziček za kolo Cocoon One z ramo + komplet vozička, zelen/črn

Cena od 1.246,16 € do 1.305,90 €
Hamax Voziček za kolo Cocoon One z ramo + komplet vozička
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Voziček za kolesa HAMAX vklj. roke + voziček set Cocoon One Green/črn

Nosilec za kolesa Hamax Cocoon ponuja kombinacijo urbane elegance in športnega videza. Pametne tehnične rešitve dokazujejo odličnost v prijaznosti do uporabnika, varnosti in udobju. Ta večnamenski otroški voziček še olajša izbiro zdravega življenjskega sloga z enostavnim dostopom do zabavnih dogodivščin in dnevnih rutin tako v mestnih središčih kot v parkih in na športnih poteh. Lastnosti: - Inovativno zlaganje - Individualno nastavljivi sedeži - Zavora na krmilu - Odstranljive vrečke - Nov, inovativen obešalnik za kolo - Kolesarska roka s ključavnico - Pametna postavitev roke na kolo - 5-točkovni pas - Integriran dežni plašč - Nastavljiv senčnik - Po višini nastavljivo krmilo - Udobno oblazinjenje sedeža - Nastavljivo vzmetenje - Izbirajte med enojnimi in dvojnimi modeli - Visokokakovostne pnevmatike z Hamaxovim dizajnom - Nizka gravitacijska točka zagotavlja stabilnost - Jogger komplet je na voljo kot dodatna oprema - EN15918/EN1888 odobreno - Teža dvojne prikolice: 17 kg - Masa enostavne prikolice: 16 kg Glavne prednosti: Individualno nastavljivi sedeži: Sedeži se lahko posamično zložijo, tako da lahko en otrok spi v udobnem položaju. Drugi je dvignjen in uživa v pogledu iz bolj pokončnega položaja. Zavora na krmilu: Lahko dostopna zavora bo pripomogla k zmanjšanju hitrosti vozička, kar je še posebej uporabno pri hoji ali teku po klancih s tovorom v vozičku. Odstranljive vrečke: Vreče so pritrjene na zadnji del prikolice. So odstranljive, tako da jih lahko vzamete v trgovino, kavarno itd. Ali pa preprosto shranite plenice in druge nujne stvari v zaprtem prostoru. Torba Cocoon se nosi čez ramo. Integriran dežni plašč: Dežni plašč je nameščen v zadnjem žepu, že pritrjen na prikolico z zadrgo in ga lahko hitro povlečete čez prikolico, če vas nenadoma preseneti dež. Povezava: Nova povezava tečajev je enostavna za uporabo in se lahko uporablja skupaj z vrtljivo ključavnico, ki preprečuje, da bi se roka kolesa med vožnjo premikala gor in dol. Zlaganje: Inovativna tehnika zlaganja/razgibanja je hitra in enostavna.
out of stock
1.246,16 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Hamax Voziček za kolo Cocoon One z ramo + komplet vozička, zelen/črn

Voziček za kolo HAMAX Cocoon One. Vam in vašemu otroku nudi občutek zadovoljstva ne le v mestnem središču, parku, temveč tudi kjer koli drugje. Varnost in udobje vašega otroka sta pri tem vozičku prednostna naloga. Vi in vaš otrok se boste lahko sprostili po dolgih in napornih sprehodih in potovanjih. Hamax
Razpoložljivost je treba preveriti
1.305,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Hamax Voziček za kolo Cocoon One z ramo + komplet vozička. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Hamax Voziček za kolo Cocoon One z ramo + komplet vozička. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7029774002327)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki