Žar na oglje Gorenc, Beefer grill 60, brez nog

Cena od 208,90 € do 225,40 €
Žar na oglje Gorenc
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Gorenc žar na oglje Beefer Grill 60, brez nog

Žar na oglje Beefer Grill 60 je nepogrešljiv za vse vrste druženj na prostem. Nastavljivi sta dve različni višini rešetke. Žar je brez nog, zato se ga zlahka vzame s seboj na piknike ali potovanja. Dimenzije površine za pečenje so 58×40 cm. Gorenc
Razpoložljivost je treba preveriti
208,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Žar na oglje Gorenc, Beefer grill 60, brez nog

Žar na oglje Gorenc, Beefer grill 60, brez nog boste lahko odnesli s sabo na piknik ali kampiranje in vedno vam bo na voljo za pripravo okusnega obroka na prostem. Žar je zelo enostavne za uporabo.Tehnični podatki:velikost žara za pečenje: 58×40 cmkurišče je debelo 2,5 mm, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobožični žar je narejen iz goste mreže, zaradi česar vam hrana ne bo padala skozi mrežo na kuriščekurišče žara je narejeno iz inoxa.
preorder
225,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Žar na oglje Gorenc. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Žar na oglje Gorenc. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3830049842548)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki