Mobilni plinski žar Cattara Okno 3+1

Cena od 399,00 € do 525,29 €
Mobilni plinski žar Cattara Okno 3+1
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Mobilni plinski žar Cattara Window 3+1

Plinski vrtni žar Cattara Window ima trojni glavni in en stranski gorilnik iz nerjavečega jekla s piezo vžigom in zvezno regulacijo. Neposredno nad gorilnike je nameščen kovinski profil, ki preprečuje kapljanje maščobe med plameni in vžig. Hkrati je opremljen s sistemom Flame Tamer, ki preprečuje neposredno segrevanje žara s plameni gorilnika, kar povzroči bistveno bolj enakomerno segrevanje celotnega žara, kromiran, jeklen žar z emajlirano površino . Pokrov žara je opremljen s praktičnim oknom , zahvaljujoč kateremu je mogoče spremljati stanje pečene hrane brez odpiranja žara. Žar je opremljen z odlagalnimi policami na obeh straneh , od katerih je ena dopolnjena s stranskim kuhalnikom . Konstrukcija žara je primerna tudi za postavitev pekača. Morebitna maščoba, ki kaplja z mesa na žaru, steče po stenah žara v ponev za kapljanje na dnu žara . Priložena je tudi priključna cev za plinsko jeklenko in redukcijski ventil . (plinska jeklenka mora biti postavljena izven žara) Rokovanje z žarom je lažje zaradi 4 koles . Posamezni elementi iz poliranega jekla so udobni za držanje. Spodnji del žara dopolnjuje praktična omarica dimenzij 53 x 68 cm, opremljena z vrati.
in_stock
399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Cattara Plinski žar OKNO 3+1 mobilno

Plinski vrtni žar s sistemom Flame Tamer – lava kamni niso potrebni. Cattara
Razpoložljivost je treba preveriti
487,97 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Cattara WINDOW plinski žar, s kuhalnikom, srebrno-črn

Cattara WINDOW plinski žar se ponaša s plinskim kuhalnikom in 3 gorilniki. Opremljen je s priročno stransko polico, za shranjevanje pripomočkov pa ima tudi omaro z dvojnimi vrati. Poklopni pokrov ima termostat in okence za opazovanje. Cattara
Razpoložljivost je treba preveriti
525,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Mobilni plinski žar Cattara Okno 3+1. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Mobilni plinski žar Cattara Okno 3+1. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8591686770179)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki