GORENC TRADICIJA 65 Fe plošča

Cena od 225,00 € do 242,99 €
GORENC TRADICIJA 65 Fe plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

GORENC TRADICIJA 65 Fe plošča

Žar Gorenc TRADICIJA omogoča zdrav način priprave hrane in je primeren tako za velike kot male mojstre, ki bodo z malo spretnosti in znanja, brez težav pripravljali odlične gurmanske užitke. Plošča omogoča tudi prihranke energije pri pečenju, saj je segreta plošča sposobna zadrževati toploto, tudi se direktna vročina zmanjša, zato pečenje poteka pri nižjih direktnih temperaturah.
Razpoložljivost je treba preveriti
225,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Gorenc TRADICIJA 65 Fe plošča

Žar Gorenc TRADICIJA omogoča zdrav način priprave hrane in je primeren tako za velike kot male mojstre, ki bodo z malo spretnosti in znanja, brez težav pripravljali odlične gurmanske užitke. Plošča omogoča tudi prihranke energije pri pečenju, saj je segreta plošča sposobna zadrževati toploto, tudi ko se direktna vročina zmanjša, zato pečenje poteka pri nižjih direktnih temperaturah. Plošča za pečenje: je narejena iz jeklene ognjeodporne kotlovske pločevine in je enostavna za čiščenje. Gorilniki: Brezstopenjsko nastavljiva moč gorilnikov omogoča optimalen nadzor nad temperaturo, kar pomeni tudi optimalno porazdelitev toplote na celotni površini za peko. 1X U-gorilnik in 1x S-gorilnik Podnožja: plinski žar lahko opremite z različnimi vrstami podnožja Žari Gorenc so v celoti izdelani v Evropi in vam z uporabo vrhunskih materialov in tehnologije zagotavljajo dolgotrajno izkušnjo užitkov pečenja, kuhanja in odlično pripravljene hrane na prostem.
preorder
242,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za GORENC TRADICIJA 65 Fe plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka GORENC TRADICIJA 65 Fe plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki