Alfa Forni Podstavek za Alfa Forni peči

Cena od 567,30 € do 1.146,80 €
Alfa Forni Podstavek za Alfa Forni peči
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Alfa Forni Podstavek za Alfa Forni peči

Podstavek za pica peči Alfa Forni je zasnovan za najmanjše pečice v liniji Alfa in zagotavlja veliko praktičnost v majhnih dimenzijah. Je enostaven za sestavo in razstavo ter priročen za prenašanje na potovanjih: idealna rešitev za ustvarjanje vašega kotička za pico, kamorkoli ga odnesete. Ta podstavek je zasnovan tako, da vam nudi maksimalno udobje in praktičnost. Kaj ga naredi zares posebnega? Vgrajeno držalo za lopatico. Nujen pripomoček, ki vam omogoča, da imate orodja vedno pri roki za izdelavo vaših pic. Kolesa z zavoro. Premikanje je bistveno. Podstavek je opremljen s 4 kolesi visoke kakovosti z zavorami za enostavno rokovanje. Ergonomski ročaj. Ročaj, izdelan po ekskluzivni zasnovi Alfa, iz epoksidne smole, ki še olajša premikanje podstavka na vašem zunanjem prostoru. Polica s panelom. Vsak podstavek je opremljen s pokrovom za plinsko jeklenko ali držalom za drva, odvisno od tega, kako je pozicioniran panel iz nerjavečega jekla. Maksimalna nosilnost je 30 kg za predel za drva in 25 kg za plinsko jeklenko. Luknje, zasnovane za pečice. Montaža podstavka na pečico verzije top je zelo preprosta, zahvaljujoč posebej zasnovanim luknjam za privijačenje nog. Trajna konstrukcija. Naš podstavek je izdelan iz prašno barvanega ogljikovega jekla, ki zagotavlja moč in dolgotrajnost. Natančne mere izdelka so na voljo v priponki.
preorder
567,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Alfa Forni Podstavek za Alfa Forni peči

Podstavek za pica peči Alfa Forni Za naše srednje velike pečice, za 3 ali 4 pice, ponujamo bolj robusten podstavek z dvema zaprtima stranskima paneloma. Je enostaven za sestavo in razstavo ter se ga lahko priročno prevaža z avtomobilom, zahvaljujoč posebej zasnovani embalaži. Ta podstavek je zasnovan tako, da vam nudi maksimalno udobje in praktičnost. Raziščite podrobnosti, ki naredijo razliko: Vgrajeno držalo za lopatico. Nepogrešljiv dodatek, ki vam omogoča, da imate orodja vedno pri roki za peko pic. Kolesa z zavoro. Ročnost je ključnega pomena. Podstavek je opremljen s 4 kakovostnimi kolesi z zavorami, za enostavno rokovanje. Ergonomski ročaj. Ročaj, narejen po ekskluzivni Alfa zasnovi, iz epoksidne smole, ki olajša premikanje podstavka na vaših zunanjih površinah. Polica s panelom. Vsak podstavek je opremljen s pokrovom za jeklenko ali držalom za drva, odvisno od tega, kako je pozicioniran nerjaveči jekleni panel. Največja nosilnost je 30 kg za leseni predel in 25 kg za plinsko jeklenko. Luknje, prilagojene za pečice. Montaža podstavka na vrhunsko verzijo pečice je zelo preprosta, zahvaljujoč posebno oblikovanim luknjam za privijanje nog. Trajna konstrukcija. Naš podstavek je izdelan iz prašno barvanega ogljikovega jekla, ki zagotavlja moč in dolgotrajno vzdržljivost.
preorder
732,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Alfa Forni Podstavek za Alfa Forni peči

Podstavek za pica peči Alfa Forni Ta podstavek je namenjen izključno podpori največje pečice v liniji Moderno, sposobne speči do 5 pic. Z ekskluzivnim dizajnom, ki je popolnoma usklajen z pečico in monoblok strukturo iz ogljikovega jekla, predstavlja idealno rešitev tako za podporno površino kot za premikanje izdelka tam, kjer je potrebno. Poleg tega je zasnovan tako, da vam omogoča uživanje v vaši pečici z največjim udobjem in priročnostjo. Odkrijte, kaj ga naredi edinstvenega: Vzvratne police. Dve veliki stranski vzvratni polici, s maksimalno nosilnostjo 10 kg vsaka, vam omogočata razširitev delovne površine samo po potrebi. Velika polica. Prostoren predel, ki lahko vsebuje bodisi drva bodisi plinsko jeklenko, z maksimalno nosilnostjo 40 kg. Manjša polica. Nahaja se pod kuhalno komoro in omogoča, da imate vedno pri roki potrebna orodja. Brez sestavljanja. Podstavek je že sestavljen, potrebno je le priviti 4 kolesa, ki so priložena v paketu. To so kolesa visoke kakovosti, opremljena z zavorami. Monoblok struktura. Sestavljanje podstavka z pečico je precej enostavno, zahvaljujoč enodelni varjeni strukturi.
preorder
1.146,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Alfa Forni Podstavek za Alfa Forni peči. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Alfa Forni Podstavek za Alfa Forni peči. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki