Black & Decker BXRV500E robotski sesalnik

Cena od 230,90 € do 319,74 €
Black & Decker BXRV500E robotski sesalnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Black+Decker BXRV500E robotski sesalnik 4-v-1, 18 V, 2500 mAh

Black+Decker robotski sesalnik z zmogljivo baterijo, inteligentno navigacijo in tankim profilom vam zagotavlja sesanje, pometanje, brisanje in pranje. Black+Decker
Razpoložljivost je treba preveriti
230,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Robotski sesalnik Black & Decker BXRV500E

Inteligentna navigacija zahvaljujoč senzorjem bližine in razdalje. 4 v 1: sesanje + pometanje + brisanje + pomivanje. Odlični rezultati na vseh vrstah površin, vključno z lesom / parketom, ploščicami, preprogami, marmornatimi in kamnitimi tlemi. Filtri: EPA + goba + filter iz mikrovlaken. Visokokakovostna litijeva baterija 2500 mAh zagotavlja nemoteno čiščenje do 150 minut. Prostornina rezervoarja za vodo 110 ml, enostavno polnjenje. Prostornina posode za prah 500 ml. Programiran za 24 ur na dan 7 dni v tednu, ki ga nadzoruje daljinski upravljalnik z zaslonom, ki je preprost in intuitiven. 5 natančnih načinov čiščenja za največje udobje: samodejni način, robni način, točkovni način, enoposteljni način in ročni način. Centralna vrtljiva krtača in 2 stranski ščetki, ki odstranjujeta tudi najbolj trdovratno ali vgrajeno umazanijo. Tanek profil z višino le 7,9 cm omogoča čiščenje pod nizkim pohištvom in posteljami. Dodatna oprema: Orodje za čiščenje + daljinski upravljalnik + priključna postaja.
Razpoložljivost je treba preveriti
232,36 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ROBOTSKI SESALNIK 18V, 4V1 2500 mAh Black & Decker BXRV500E

Na zalogi
319,74 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Black & Decker BXRV500E robotski sesalnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Black & Decker BXRV500E robotski sesalnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8432406480025)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki