WEBHIDDENBRAND poličnik Maks

Cena od 113,19 € do 134,50 €
WEBHIDDENBRAND poličnik Maks
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

poličnik Maks

Poličnik Maks je izdelan iz masivnega borovega lesa v sivi barvi. Idealen je za shranjevanje knjig, spominkov in podobnih predmetov.
Razpoložljivost je treba preveriti
113,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Poličnik MEXICO

Poličnik MEXICO je izdelan iz masivnega borovega lesa in je na voljo v nežni svetli barvi z vidno strukturo naravnega lesa, ki se odlično poda v vsak dom. Lahko ga uporabite v predsobi, dnevni sobi ali spalnici za shranjevanje knjig, spominkov in raznih drugih dekorativnih predmetov. Ima 5 polic, zato vam nudi obilo prostora za shranjevanje.Oglejte si še ostale izdelke iz kolekcije MEXICO!Barva:Svetla barva z vidno strukturo lesa v kombinaciji s temno sivo barvoMaterial:Masivni borDimenzije:Širina 81 cmGlobina 44 cmVišina 183 cm 
preorder
134,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za WEBHIDDENBRAND poličnik Maks. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka WEBHIDDENBRAND poličnik Maks. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4260631542973)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki